Gisele Bundchen este cel mai bine plătit top-model din lume!

Ultima actualizare:
Tom Brady şi Gisele Bundchen
Tom Brady şi Gisele Bundchen

Top-modelul brazilian Gisele Bundchen a ocupat, pentru al optulea an consecutiv, primul loc în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume. Asta după ce a obţinut, în perioada iunie 2013 - iunie 2014, venituri de 47 milioane de dolari.

Gisele Bundchen, în vârstă de 34 de ani, e căsătorită cu jucătorul de fotbal american Tom Brady şi au împreună doi copii. Veniturile obţinute de modelul brazilian provin, în mare parte, din contractele de modă, dar şi din alte colaborări.


    Tom Brady şi Gisele BundchenFoto Reuters/AFP/Instagram/Twitter/Getty
Tom Brady şi Gisele BundchenFoto Reuters/AFP/Instagram/Twitter/Getty

Pe locul al doilea s-a clasat unul dintre "îngerii" casei Victoria's Secret, modelul olandez Doutzen Kroes, în vârstă de 29 de ani, care a obţinut venituri de 8 milioane de dolari. Locul al treilea a revenit colegei sale, brazilianca Adriana Lima, în vârstă de 33 de ani. Top-modelul britanic Kate Moss, în vârstă de 40 de ani, care e imaginea producătorului de bijuterii de lux David Yurman, ocupă locul al patrulea în acest top, cu venituri de 7 milioane de dolari. Topul este completat apoi şi de Kate Upton , Miranda Kerr, Liu Wen, Alessandra Ambrosio, Hilary Rhoda şi Natalia Vodianova.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png