Gisele Bündchen, în ”buncărul milionarilor”. Unde şi-a cumpărăt casă modelul

Ultima actualizare:

    Gisele Bündchen vrea să-și facă aici un nou imobilFoto: Instagram
Gisele Bündchen vrea să-și facă aici un nou imobilFoto: Instagram

Gisele Bündchen și-a cumpărat o casă nouă în ”buncărul milionarilor”. Ea a vrut să aibă anumiți vecini faimoși.

Fotomodelul Gisele Bündchen (40 de ani) și-a cumpărat recent o proprietate cu 17 milioane de dolari în zona numită ”buncărul milionarilor” de pe Insula Creek, din apropiere de Miami (SUA). Ea a vrut neapărat să se învecineze acolo cu fata președintelui Donald Trump (74 de ani), Ivanka (39 de ani)și soțul acesteia, Jared Kushner (39 de ani). Înainte de a cumpăra noua proprietate, Bündchen și-a vândut apartamentul fabulos pe care îl deținea în New York cu suma de 40 de milioane de dolari. Ea a cumpărat această locuință cu 5 dormitoare și 5 băi în 2018 cu 25.46 milioane de dolari, câștigând prin vânzarea acesteia aproape 15 de milioane de dolari.

Gisele Bündchen, împreună cu soțul la plajă. Sunt ca într-o lună de miere

Gisele Bundchen, complet goală. Poza s-a vândut pentru o sumă colosală

Sunt cele mai sigure reședințe din lume 

Fotomodelul Gisele Bündchen și soțul său, Tom Brady (43 de ani), vor să-și construiască, de fapt, o nouă casă pe această propretate din insula Creek. Vor să facă o reșdință extraordinară care să fie pe gustul fiilor lor, Benjamin, de 11 ani, Vivian, de opt ani, și a fiului lui Brady, John Edward Thomas, în vârstă de 13 ani, care este fructul relației sale cu actrița Bridget Moynahan. În afară de Ivanka și soțul acesteia, Jared Kushner, soții Gisele Bündchen și Tom Brady îi vor mai avea ca vecini în ”buncărul milionarilor” pe Julio Iglesias și fotomodelul Adriana Lima. Pe insula Creek există poliție proprie private, patrulă marină armată 24 de ore din 24, și cele mai scumpe reședințe și sigure reședine din lume. Gisele Bündchen și-a cumpărat o casă nouă în ”buncărul milionarilor”. 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png