Gisele Bundchen, la un pas de distrugere după despărţirea de Di Caprio: «Mă înecam în alcool şi tutun»

Ultima actualizare:
Gisele şi Leonardo Di Caprio au format un cuplu între anii 2000-2005
Gisele şi Leonardo Di Caprio au format un cuplu între anii 2000-2005

Gisele Bundchen, în vârstă de 38 de ani, este una dintre cele mai consacrate top modele a tuturor timpurilor. Timp de 20 de ani a defilat pe cele mai cunoscute podiumuri ale lumii, alături de colege la fel de renumite, precum Kate Moss sau Noemi Campbell. Miile de defilări în calitate de angajată Victoria’s Secret, precum şi regulile stricte pe care a fost nevoită să le respecte pentru a-şi păstra silueta fără cusur şi-au pus amprenta asupra fotomodelului. Gisele şi-a deschis sufletul în faţa admiratorilor săi şi a vorbit despre cei 20 de ani în care a fost considerată o zeiţă a frumuseţii.

Într-un interviu acordat în luna ianuarie publicaţiei Porter Magazine fotomodelul Gisele Bundchen a vorbit despre perioada sa de glorie, ca angajată Victoria’s Secret, dar şi despre lucrurile neştiute, pe care publicul nu le poate oberva. Ea a contraatacat idea potrivit căreia modelele sunt întotdeauna nişte fiinţe perfecte, lipsite de probleme. Gisele a afirmat că viaţa de model este una dificilă şi că, adesea a simţit că nu poate apela la nimeni pentru a obţine un sfat sau pentru a auzi nişte încurajări. În ciuda exteriorului de piatră şi a atitudinii inabordabile pe care o afişa în timpul prezentărilor, ea se confrunta cu atacuri de panică în spatele scenei, reuşind cu greu să ducă la bun sfârşit defilarea, este o altă dezvăluire făcută de aceasta.

Gisele lucrează de 20 de ani industria modei şi este una dintre cele mai bine plătite fotomodele din întreaga lume
Gisele lucrează de 20 de ani industria modei şi este una dintre cele mai bine plătite fotomodele din întreaga lume

"Uneori aveam atacuri de panică şi nu simţeam că pot împărtăşi aceasta experienţă cu nimeni.Credeam că nu aveam dreptul că mă plâng. Toţi trec prin momente dificile şi eu mă gândeam că prin ce trec eu era mai puţin important decât problemele altora, aşa că îmi îmbuteliam emoţiile până când deveneau prea greu de suportat”, a povestit Gisele.

În plus, Gisele a mărturist că adesea se simţea mult prea dezbrăcată pe podium şi oarecum obligată să poarte ţinute provocatoare care o făceau să se simtă expusă într-un mod inutil. Acelea erau momentele în care cerea să primească un mini jup pentru a se acoperi. De cele mai multe ori, dorinţa îi era respectată. „Veţi observa că în multe dintre fotografiile realizate de mine, port un minijup sau un halat pentru a mă acoperi. Adesea erau ambili cu mine, atunci când le spuneam cp nu mă simţeam confortabil să pozez într-un anumit fel”, a declarat Gisele, potrivit dailymail.co.uk.


    Gisele şi Leonardo Di Caprio au format un cuplu între anii 2000-2005 Foto:GettyImages
Gisele şi Leonardo Di Caprio au format un cuplu între anii 2000-2005 Foto:GettyImages

Modelul a discutat şi despre un subiect extrem de sensibil din trecutul său, relaţia pe care a avut-o cu Leonardo Di Caprio între anii 2000 şi 2005. Ea a dezvăluit că după despărţirea de actor a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, în care s-a folosit de alcool şi de ţigări pentru a-şi amorţi durerea. "Nu voi mai apela niciodată la ţigări şi la alcool pentru a-mi amorţi durerea. După despărţirea de el am devenit din ce în ce mai conştientă de lucrurile pe care nu le doream drep exemplu pentru mine. Mă întrebam dacă eram singură în acest demers de a mă concentra supra valorilor spirituale. Iar răspunsul a fost, din păcate, da, căci el nu a dorit să mă însoţească pe acest drum", au fost cuvintele lui Gisele.

Modelul şi-a găsit liniştea în braţele lui Tom Brady, un jucător de fotbal american, cu care este căsătorită din anul 2009. Împreună sunt părinţii a doi copii, un băiat în vârstă de nouă ani pe nume Benjamin şi o fată de şase ani, Vivian.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png