Gisele Bündchen se apropie de 40 de ani. Iată secretele siluetei de invidiat!

Ultima actualizare:

    Gisele Bundchen a povestit că yoga la plajă a scăpat-o de depresie și o ajută să-și mențină siluetafoto: Instagram
Gisele Bundchen a povestit că yoga la plajă a scăpat-o de depresie și o ajută să-și mențină siluetafoto: Instagram

Gisele Bündchen face zilnic gimnastică pe plajă. Fotomodelul internațional va împlini 40 de ani la 20 iulie și își dezvăluie secretele siluetei de sirenă. Ea susține că gimnastica și tehnicile de meditație și respirație o ajută să își găsească fericirea și echilibrul interior. Gisele Bündchen a spus că acest exercițiu a scăpat-o de depresie.

2020 a fost un an de coșmar pentru întreaga planetă. Gisele Bündchen, de 39 de ani, este măritată cu jucătorul de fotbal american Tom Brady, de 43 de ani și au doi copii împreună, pe Benjamin și pe Vivian, de 11 și respectiv 8 ani. Deși anul trecut au apărut zvonuri cu privire la răcirea relațiilor dintre cei doi și de faptul că Tom a fost mai multe plecat cu echipa de fotbal decât acasă, amândoi au dezmințit informațiile spunând că se iubesc ca în prima zi. Mai mult decât atât, la jumătatea verii au fost într-o vacanță în Costa Rica și au serbat acolo 11 ani de la nuntă. Recent însă, la scurt timp după ziua ei de naștere Gisele a recunoscut că gimnastica și yoga au scos-o din depresia în care picase.

Citește și:

Gisele Bündchen, în ”buncărul milionarilor”. Unde şi-a cumpărăt casă modelul

Gisele Bündchen, împreună cu soțul la plajă. Sunt ca într-o lună de miere

Secretele siluetei lui Gisele Bündchen: dietă și sport

Gisele și Tom au o avere comună de 580 de milioane de dolari, iar contractele de publicitate, imagine și afacerile îi țin departe unul de celălalt. Din această cauză, anul trecut Gisele a fost la un pas de divorț. A fost în depresie și s-a apucat de yoga pe plajă, gimnastică și a ținut o cură de trei luni bazată exclusiv pe legume și fructe. Gisele are o înălțime de 1,80 metri și face tot posibilul să mențină o greutate de 56-58 kg. Aleargă o oră în fiecare zi, înoată 30 de minute, face masaj de relaxare din 2 în 2 zile urmat de saună și petrece 2 ore la răsărit făcând yoga pe plajă.

image
image
image
image
image
image
FotoJet (12) jpg
3 mioara velicu 40 de intrebari cu denise rifai kanal d jpg jpeg
FotoJet (6) jpg
Fuego concert Sala Palatului  jpg
image png
image png
image png
image png