Globurile de Aur 2021: Cine sunt preferaţii acestei ediţii. Cum se va desfăşura gala, în condiţii de pandemie


    Globurile de Aur 2021: Ceremonia va avea loc virtualfoto: AFP
Globurile de Aur 2021: Ceremonia va avea loc virtualfoto: AFP

Gala de decernare a Globurilor de Aur 2021 va avea loc duminică spre luni dimineaţa (28 februarie spre 1 martie), de la ora 3.00, ora României. Ediţia cu numărul 78 va fi una specială, organizată în condiţii de pandemie şi va fi prezentată de Tina Fey şi Amy Poehler.

Globurile de Aur 2021 vor fi decernate virtual, din două locaţii: Los Angeles şi New York. Câştigătorii, dar şi cei care vor anunţa numele acestora, vor intra în direct prin teleconferinţă, din locaţiile în care se vor afla în acel moment. Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones, Renee Zellweger, Joaquin Phoenix, Kate Hudson, Margot Robbie sunt printre vedetele care vor înmâna trofee anul acesta.  

Citeşte şi 

Nominalizări Globurile de Aur 2021: Niciuna din peliculele de la "Cel mai bun film" nu a fost în cinematografe. Lista completă

Globurile de Aur 2021:  "Nomadland" şi Chadwick Boseman, printre favoriţi

Marele preferat al Globurilor de Aur 2021 este filmul "Nomadland", a lui Chloe Zhao. Pelicula este considerată de critici, conform variety.com, cea care va pleca acasă cu premiul pentru "Cel mai bun film - Dramă". Ar scrie şi istorie: ar fi primul film regizat de o femeie care ar lua acest trofeu. Regizoarea Chloe Zhao este şi ea preferată la categoria "Cel mai bun regizor".  Ea ar deveni, astfel, a doua femeie care să ia acest premiu, după Barbra Streisand pentru  “Yentl”, din 1983. 

Chadwick Boseman ar putea deveni al doilea actor care ia un premiu pentru rol principal după moartea, pentru prestaţia sa din "Ma Reiny's Black Bottom", după Peter Finch, pentru rolul său din “Network” (1976). Însă criticii de la vulture.com cred că şi Riz Ahmed, din "Sound Of Metal", are şanse mari să plece acasă cu trofeul. 

La categoria "Cea mai bună actriţă", lupta se dă între Carey Muligan ("Promising Young Woman") şi Vanessa Kirby ("Pieces of a Woman"). Kirby are un avantaj: a luat premiul pentru acest rol la Festivalul de Film de la Veneţia din 2020. 

Sasha Baron Cohen, nominalizat pentru rolul principal din comedia "Borat Subsequent Moviefilm", dar şi pentru rolul secundar din "The Trial of Chicago 7", ar putea pleca acasă cu ambele trofee.  Însă la categoria "Cel mai bun actor în rol secundar" în face concurenţă Daniel Kaluuya pentru "Judas and the Black Messiah". 

"Borat Subsequent Movie" este preferat şi pentru categoria "Cel mai bun film de comedie sau musical", iar actriţa Maria Bakalova ar putea pleca acasă cu premiul pentru "Cea mai bună actriţă într-un film de comedia sau musical". 

Olivia Colman, nominalizată atât pentru rolul secundar din “The Father", cât şi pentru rolul principal din serialul "The Crown", ar putea pleca acasă cu ambele trofee, ajungând la un total de 5 premii Globul de Aur obţinute în cariera sa. De atfel, "The Crown" este favorit la categoria "Cel mai bun serial", în timp ce "The Queen's Gambit" la "Cea mai bună miniserie tv". 

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
narcisa suciu si Daria jpg
oana zavoranu si sotul
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg