Gwyneth Paltrow a avut Covid-19. Efectele bolii au urmărit-o multă vreme


    Gwyneth Paltrow s-a resimțit multă vreme după ce s-a vindecat de Covid-19foto: Getty Images
Gwyneth Paltrow s-a resimțit multă vreme după ce s-a vindecat de Covid-19foto: Getty Images

Într-un articol publicat pe site-ul său, Goop, Gwyneth Paltrow a spus că a avut Covid-19 la începutul anului şi că mai mult timp după s-a simţit obosită şi a trecut prin „episoade de confuzie”.

„În ianuarie am făcut nişte teste care arătau niveluri ridicate de infecţie în corp. Aşadar, m-am îndreptat către unul dintre cei mai deştepţi experţi în domeniu pe care îi cunosc. După ce a văzut toate analizele mele, mi-a explicat că este un caz în care drumul spre vindecare va fi mai lung decât de obicei. Tot ce fac acum este ca un cadou pentru corpul meu. Am energie, fac sport dimineaţa şi saună cu infraroşu de câte ori pot, toate în scopul vindecării. Un beneficiu în plus îl are pielea mea, ceea ce mă face fericită”, a povestit actrița de 48 de ani.

Gwyneth Paltrow a mărturisit că nu este pasionată de actorie 

În cadrul unui interviu acordat în timpul carantinei, Gwyneth a declarat că pandemia de coronavirus i-a furat dispoziția pentru momentele romantice cu soțul ei.

„Viaţa mea şi-a schimbat cursul după ce am atins succesul la Hollywood. Cred că atunci când atingi ţinta la vârsta de 26 de ani şi eşti o persoană condusă de parametri care, sincer, nu iubeşte actoria atât de mult, cum se dovedeşte... Nu e ca şi cum am simţit că e ceva ce nu merită, am simţit ceva de genul cine ar trebui să fiu acum? Către ce merg?”, a spus ea. „Nu era ceva conştient la momentul acela”.

 Ea a explicat faptul că preferă să îşi petreacă timpul acasă, cu familia şi prietenii, şi nu să stea şase săptămâni singură într-un hotel din Budapesta, spre exemplu.

serban huidu si mihai gainusa
Victor Piturca jpeg
„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
Petre Roman, Mioara si Oana jpg
sex sex 0 jpeg
infidelitate jpeg
sotie alexandru arsinel 284923 jpeg
image
image
image
image
image
image
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg
cub anastasia soare png
Lia Bugnar Marius Manole FOTO Pro TV jpeg