Gwyneth Paltrow face sex cu un vibrator de aur

Ultima actualizare:

    Actriţa de 43 de ani a lansat o colecţie de jucării erotice şi  zice că preferata ei e de 14 de carate şi costă 15.000 de dolariFoto: Guliver/ Splashnews / Hepta
Actriţa de 43 de ani a lansat o colecţie de jucării erotice şi zice că preferata ei e de 14 de carate şi costă 15.000 de dolariFoto: Guliver/ Splashnews / Hepta

E clar! Pentru Gwyneth Paltrow, sexul este o artă! După ce a divorţat recent de solistul de la Coldplay, Chris Martin, viaţa sexuală a actriţei de 43 de ani a avut de suferit. Recent, însă ea ne-a dezvăluit câteva secrete “ruşinoase” din dormitor.

Uh, ce pervers! Gwyneth Paltrow zpune că cele mai fierbinţi partide de sex vin după 40 de ani. După ce s-a despărţit de Chris Martin, tatăl copiilor ei Apple (12 ani) şi Moses (10 ani), în martie 2014, actriţa care are o avere de peste 60 de milioane $ a trecut printr-o perioadă mai dificilă din punct de vedere sexual. Dar nu i-a fost ruşine să recunoscă acest lucru. Recent, experienţa ultimilor ani a făcut-o să devină un expert în jucării sexuale. Şi asta pentru că în ultima vreme are cu cine să facă dragoste, după ce s-a cuplat cu Brad Falchuk, un actor american de 45 de ani, care e la rândul lui căsătorit din 1994 şi nu vrea să divorţeze. În colecţia testată şi recomandată de Gwyneth Paltrow, obiectul vedetă este un vibrator placat cu aur de 14 carate care costă 15.000 $ şi rezistă timp de opt ore în acţiune.

Iată cum arată falusul artificial îmbrăcat în aur


    Foto: Guliver/ Splashnews / Hepta
Foto: Guliver/ Splashnews / Hepta

Biciul din piele folosit pentru experienţe sado-maso costă 535 $, vibratorul pentru clitoris Je Joue Dua G-spot costă 156 $ şi e o adevărată bijuterie tehnică. Şi asta pentru că poate fi controlat cu ajutorul unei aplicaţii instalate pe telefonul mobil. Un alt vibrator “ghiduş” care i-a oferit actriţei nopţi fierbinţi este din aur, seamănă cu un pix şi costă 399 $. În schimb Jimmyjane de 149 $ este cel mai bun amant pentru nopţile de singurătate: intră cu tine în cadă şi îţi oferă senzaţii de neuitat în timp ce te speli pe cap cu şampon. Fără să spună nimic de Brad, Gwyneth a declarat pentru presa britanică faptul că are acasă kit-ul de lux pentru amatorii de sado-maso alcătuit din vibrator, cătuşe şi mască pentru ochi, care costă 189 $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
nin dobrev jpeg
banner Rica Raducanu
politie SUA foto Unsplash
Mădălina Ghenea, Cannes 2023, Getty (1) jpg
banner irinel columbeanu png
sebastian stan colaj instagram jpg
katy perry american idol jpg
11423907 10204418317040327 313639540878444313 o jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net