Gwyneth Paltrow își poartă ridurile cu mândrie. Poze naturale cu actrița

Ultima actualizare:

    Gwyneth PaltrowFoto: Instagram
Gwyneth PaltrowFoto: Instagram

Gwyneth Paltrow nu e deloc prietenă cu filtrele pe care le folosesc multe alte vedete, pe Instagram, și nu se ferește să promoveze naturalețea. Iată cum arată nemachiată!

Actrița Gwyneth Paltrow nu-și ascunde vârsta de 48 de ani și nici ridurile. Aparițiile ei din viața de zi cu zi nu seamănă cu cele de pe covorul roşu, dar Gwyneth nu își păcălește fanii cu poze editate, cu filtre, ci se expune naturală sută la sută pe rețelele sociale. Iată cum arată nemachiată!

Gwyneth Paltrow face dezvăluiri incendiare despre Brad Pitt

Gwyneth Paltrow nu mai face sex și e turbată! Cauza este de tot râsul!

Nu a vrut să divorțeze

Gwyneth e măritată cu Brad Falchuk (50 de ani) din 2018. Actriţa a mai fost căsătorită cu muzicianul Chris Martin (44 de ani), liderul trupei Coldplay. Ei s-au despărţit în 2014, după 11 ani de căsnicie. În prezent, ea are încă numai cuvinte bune despre fostul soţ: ”Este ca fratele meu. Face parte din familia mea. Îl iubesc”. Gwyneth Paltrow şi Chris Martin au împreună doi copii, o fiică, Apple, de 17 ani, şi un fiu, Moses, în vârstă de 15 ani. Actriţa a spus că amândoi copiii ei nu sunt interesaţi de cariera sa în cinema şi că fata nu a văzut nici măcar un film al mamei sale. La începutul anului, Gwyneth a recunoscut că nu a vrut niciodată să divorţeze de Martin. Din această cauză a durat doi ani până ce s-a finalizat divorţul. În prezent, Chris Martin s-a mutat împreună cu mult mai tânăra actriţă Dakota Johnson (31 de ani). Ei şi-au început relaţia în 2017. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net