Haină de 7.200 $ pentru fata lui Tom Cruise

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pentru că tati a început filmările la „Misiune Imposibilă 4: Protocolul Fantomă", Suri Cruise şi Katie Holmes s-au mutat la Vancouver, Canada. Şi pentru că micuţei îi era frig, Tom Cruise i-a luat o haină de blană de 7.200 de dolari.

Citeşte şi:

Katie Holmes: Nu se mai poate, divorţez!

Katie Holmes şi Tom Cruise nu mai fac sex

Suri Cruise, îngrozită de avion

Tom Cruise, ostenit de fiica lui, Suri

Nimeni nu se mai miră când o vede pe Suri, de doar 4 anişori, rujată, machiată şi îmbrăcată în fel de fel de hăinuţe de mică domnişoară. "Răsfăţata lui mama" (Katie Holmes) are de pe acum un dulap în valoare de peste 130.000 de dolari.

Recent, le-a cerut părinţilor o hăinuţă din blană de vulpe argintie, în timp ce se plimba prin Vancouver, Canada. Numaidecât, Tom a scos cardul de credit şi a achitat. Nu s-a uitat că hăinuţa costa 7.200 de dolari informează showbizspy.com.

Katie Holmes şi Tom Cruise, doi părinţi care nu se uită la bani când vine vorba de plăcerile copilului lor

simeon stalpnicul png

Zâmbetul de mulţumire de pe chipul copilului lui a meritat efortul. Apoi mama a luat-o de mânuţă şi a plimbat-o la raionul de femei, de unde Suri nu a plecat până nu şi-a cumpărat câţiva pantofiori, un munte de păpuşele de pluş şi două-trei fustiţe. Cost total: 1.000 de dolari.

Şi pentru că afară era un soare îmbietor, în ciuda temperaturilor destul de scăzute (-7 grade Celsius), întreaga familie a ieşit la plimbare. Evident, nu au stat prea mult, pentru că micuţa Suri nu era îmbrăcată corespunzător şi i s-a făcut frig după doar cinci minute.

Vulpea argintie, specie pe cale de dispariţie

Vânătoarea la vulpea arginitie este momentan restricţionată în Canada. Şi asta pentru că populaţia totală de animale s-a redus la doar 8% faţă de acum 50 de ani.

Vulpea argintie este populară în Marea Britanie, nordul Rusiei şi în pădurile din apropierea New Yorkului. Specia este extrem de apreciată pentru calitatea blănii, deosebit de călduroasă şi moale.

Vulpile argintii nu se împerechează decât o dată pe an şi numai cu exemplare care au blana de aceeaşi culoare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
banner david pușcaș png
banner Roxana Blagu png
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net