Halle Berry, declara╚Ťii romantice despre noul iubit: ┬źIubirea mea, scumpul meu! El m─â face fericit─â┬╗

22 octombrie 2021
image
Halle este cuplat─â cu muzicianul Van Hunt din vara anului 2020Foto: EPA-EFE

Sunt împreună de vara trecută, dar abia în septembrie, anul trecut, au recunoscut oficial că au o relaţie! La un an de la această dată, Halle Berry spune că Van Hunt o face fericită.

Actri┼úa Halle Berry (55 de ani) a dezv─âluit c─â actualul iubit, c├ónt─âre┼úul Van Hunt (51 de ani), o face fericit─â, cum nu a f─âcut-o niciodat─â fericit─â un alt b─ârbat. Ea a vorbit despre c├ót de mult s-a schimbat ├«n bine via┼úa sa, de c├ónd tr─âie┼čte ├«mpreun─â cu muzicianul, ├«ncep├ónd din toamna trecut─â, ├«ntr-un interviu pe care l-a acordat pentru ultima edi┼úie a revistei ÔÇŁElleÔÇŁ. Berry, care joac─â ├«n ultimul ei film, ÔÇŁBruisedÔÇŁ, a spus despre Van Hunt: ÔÇŁIubirea mea, iubirea mea, iubirea mea, scumpul meu. Nu am mai avut niciodat─â un b─ârbat care s─â m─â ridice ┼či s─â m─â lase s─â fiu ceea ce suntÔÇŁ. 

Iubitul a ajutat-o s─â realizeze noul ei film

Actri┼úa a dezv─âluit cum noul iubit a fost al─âturi de ea ┼či a sus┼úinut-o mereu pe parcursul realiz─ârii filmului ÔÇŁBruisedÔÇŁ, pentru care a fost ┼či regizoare.ÔÇŁAm avut mare sprijin din partea lui. A scris ┼či ceva muzic─â pentru film. De fapt a scris c├óntecul titluluiÔÇŁ, a dezv─âluit diva. Van Hunt este un muzician profesionist care ┼či-a lansat albumul de debut ├«n anul 2004. De atunci, a c├ó┼čtigat un premiu Grammy ┼či a realizat ├«nc─â patru albume. ├Äntrebat─â dac─â ea ┼či partenerul s─âu ÔÇŁse iubesc la nebunieÔÇŁ, Halle Berry a spus: ÔÇŁDa, ne iubimÔÇŁ. ÔÇŁUneori trebuie s─â a┼čtep┼úi lucruri ├«n via┼ú─â. Am a┼čteptat cu r─âbdare, poate nu chiar cu r─âbdare, dar am a┼čteptatÔÇŁ, a ad─âugat actri┼úa. Van Hunt se ├«n┼úelege foarte bine cu cei doi copii ai lui Halle, Nahla (13 ani) ┼či Maceo (7 ani). ÔÇŁFaptul c─â ea i-a prezentat copiii ├«nseamn─â c─â lucrurile sunt serioase ├«ntre ei. Se respect─â unul pe altul ┼či au foarte multe lucruri ├«n comun. Am├óndoi sunt de succes ┼či inteligen┼úi ┼či rela┼úia lor pare s─â fie matur─â. Se pare c─â este o bun─â partid─âÔÇŁ, a spus o surs─â pentru revista ÔÇŁPeopleÔÇŁ. Potrivit unor surse citate de publica┼úia ÔÇŁUS WeeklyÔÇŁ, vedeta a spus c─â Van Hunt a ├«nv─â┼úat-o din nou s─â iubeasc─â ┼či s─â se iubeasc─â pe ea ├«ns─â┼či. Actri┼úa a trecut prin experien┼úe negative ├«n dragoste ┼či, dac─â nu era acest b─ârbat, ÔÇŁminunat, care are grij─â de ea ┼či cu care are chimieÔÇŁ, nu mai avea curaj s─â se mai implice ├«ntr-o rela┼úie. ÔÇŁNici un b─ârbat nu a fost ├«n stare s─â aib─â grij─â de mine p├ón─â la Van HuntÔÇŁ, a m─ârturisit Halle Berry.

Nu a avut noroc în dragoste până acum

Trei mariaje e┼čuate ┼či-au pus amprenta asupra lui Halle Berry.

 Actri┼úa cu o avere de 90 milioane de dolari a fost c─âs─âtorit─â de trei ori, cu juc─âtorul de baseball David Justice (55 de ani), ├«ntre 1993 ┼či 1997, muzicianul Eric Ben├ęt (55 de ani), ├«ntre 2001 ┼či 2005, ┼či actorul Olivier Martinez (55 de ani), din 2013 p├ón─â ├«n 2016. 

image
A fost cuplat─â cu Gabriel Aubry ├«ntre 2005 ┼či 2010Foto: Profimedia

Ea a mai avut o rela┼úie cu fotomodelul Gabriel Aubry (45 de ani), ├«ntre 2005 ┼či 2010.

image
A fost m─âritat─â cu Olivier Martinez ├«ntre 2013 ┼či 2016Foto: EPA-EFE

Din rela┼úia cu Aubry o are pe Nahla. Din c─âsnicia cu Martinez ├«l are pe Maceo.

anamaria prodan laurentiu reghecampf jpg
printul nicolae romania crop jpg
printesa charlene png
dana rogoz (1) jpg
iulia parlea3 jpg
BeFunky collage (5) jpg
fruit 4416500 1920 jpg
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
depeche mode getty (4) jpg
kevin spacey gettyimages 687734476 jpeg
alina eremia nas jpeg
cub elena gheorghe png
2 mirabela dauer pensie 4 jpg jpeg
ray liotta gettyimages 471178756 jpg jpeg