Halle Berry împlinește 55 de ani. A fost căsătorită de trei ori și a avut numai dezamăgiri de la bărbați

13 august 2021
image
S-a apucat de box după ultimul divorțFoto: Instagram

Halle Berry împlinește mâine 55 de ani. Ea este o veritabilă leoaică, născută sub semnul zodiacal al Leului, bătăioasă și frumoasă.

Actrița Halle Berry împlinește mâine vârsta de 55 de ani. Însă arată mai bine ca niciodată și este mai în formă ca niciodată. A rămas la fel de spectaculoasă ca în filmul din seria James Bond, ”Să nu mori azi”, din 2002, în care a făcut furori. Diva a jucat un rol de luptătoare în ultimul său film, ”Bruised”, pentru care a fost prima oară în viață și regizoare. A făcut multe exerciții fizice pentru a intra în acest rol. Însă, oricum, diva a făcut mereu sport și de câțiva ani face box pentru a se menține în formă. Ea s-a consacrat mai ales datorită rolului din filmul ”Puterea dragostei”, rol pentru care a cucerit un premiu Oscar pentru cea mai bună interpretare feminină în anul 2002.

Halle Berry a pozat fără sutien în ziua în care a împlinit 53 de ani

Ea a lăsat-o fără soţ pe Halle Berry

Nu are niciun rid pe față

Halle Berry reușește în mod miraculos să țină bătrânețea la distanță. Ea a dezvăluit  ce face ca să nu aibă riduri. Își prepară singură produse cosmetice acasă. În acest scop, folosește iaurt, miere și lămâie pentru vitamina C. Halle are mare grijă şi la regimul alimentar pentru a se menţine. La ora 15.00, ia prima masă, care constă din supă de legume cu brânză, salată cu măsline, ardei verzi şi roşii, avocado, friptură de miel sau peşte la grătar. La cină mănâncă piure de conopidă, piure de mazăre sau kale fiartă. Între cele două mese se delectează cu mure, zmeură sau diverse tipuri de seminţe. Actriţa cu averea de 90 de milioane de dolari a angajat un bucătar renumit care se ocupă să aibă mereu un meniu potrivit ca să nu ia proporţii.

Se iubește cu Van Hunt

Halle este cuplată cu cântărețul Van Hunt, în vârstă de 51 de ani. Actriţa a recunoscut că este îndrăgostită lulea de el. Relaţia lor a început vara trecută, iar în septembrie, anul trecut, vedeta a recunoscut oficial că sunt împreună. Halle a spus că Van Hunt a învăţat-o din nou să iubească şi să se iubească pe ea însăşi. Actriţa zice că a trecut numai prin experienţe negative în dragoste şi, dacă nu era acest bărbat, ”cu care are chimie”, nu mai avea curaj să se mai implice într-o relaţie. Trei mariaje eşuate şi-au pus amprenta asupra sa.

A fost căsătorită de 3 ori

Actriţa a fost căsătorită de trei ori, cu David Justice (56 de ani), între 1993 şi 1997, Eric Benét (54 de ani), între 2001 şi 2005, şi Olivier Martinez (55 de ani), din 2013 până în 2016. Din a treia căsnicie are un fiu numit Maceo, de 8 ani. Cu fotomodelul Gabriel Aubry (44 de ani) a avut o relaţie între 2002-2010. Halle spune că acesta a jignit-o şi a bârfit-o îngrozitor în timpul procesului din 2011 pentru custodia fiicei lor, Nahla, în vârstă de 13 ani.

A avut numai dezamăgiri de la bărbați

Halle Berry a înflorit după ce a divorţat de Olivier Martinez în 2016, după 3 ani de căsnicie. Ea a mărturist că nici un bărbat nu a avut grijă de ea. De aceea a recunoscut cu mare greutate că s-a implicat în relația cu Van Hunt. După despărțirea de Gabriel Aubry, ea a trebuit să-i plătească o pensie alimentară astronomică. A reușit cu greu să obțină în instanţă reducerea pensiei de la 16.000 de dolari pe lună la 3.000 de dolari, după ce a demonstrat că Aubry cheltuia din cei 16.000 de dolari 700 de dolari la fitness, 1.000 de dolari pe haine şi 2.000 de dolari pe maşina lui, nicidecum în interesul fetei lor.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi Bădălău jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png