Halle Berry și-a serbat iubitul

image
Cei doi s-au îmbrăcat aproape la felFoto: Instagram

Actrița Halle Berry l-a serbat pe iubitul ei, Van Hunt, care a împlinit recent 51 de ani. ”Aș fi vrut să te fi cunoscut mai demult”, i-a scris ea pe o rețea socială.

Actrița Halle Berry (54 de ani) l-a serbat pe iubitul ei, Van Hunt. Ea a postat o poză pe o rețea socială în care sunt îmbrăcați asemănător pentru a marca aniversarea cântărețului. Cei doi sunt împreună de mai multe luni. Deja, Van Hunt i-a cunoscut pe cei doi copii ai lui Halle, Maceo, în vârstă de 7 ani, și Nahla, de 12 ani. Halle Berry recunoaște că este îndrăgostită lulea de Van Hunt. În septembrie vedeta a recunoscut oficial că sunt împreună. Actrița a spus că artistul a învățat-o din nou să iubească și să se iubească pe ea însăși.

A fost căsătorită de 3 ori

Halle Berry a înflorit după ce a divorţat de Olivier Martinez în 2016, după 3 ani de căsnicie. Nu are nici un rid şi are o siluetă perfectă, fiindcă are mai mult timp să aibă grijă de ea. Halle zice că după divorţ s-a apucat de box, sport care o ajută să se menţină tânără şi înfloritoare. Actriţa cu o avere de 90 milioane $ a fost căsătorită de trei ori cu David Justice, între 1993 şi 1997, Eric Benét, între 2001 şi 2005, şi Olivier Martinez, din 2013 până în 2016. Ea a mai avut o relaţie cu Gabriel Aubry, între 2005–2010. Din relaţia cu Aubry o are pe Nahla. Din căsnicia cu Martinez îl are pe Maceo. Halle Berry și-a serbat recent iubitul.

https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
zanni
Ruxi și cristi mitrea
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
facturi
Miliardarul Rinat Ahmetov FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda