Halle Berry, topless cu iubitul. La 54 de ani, nu are nicio inhibiţie


    Actrița a dansat pe jumătate goală cu iubitul de Ziua ÎndrăgostițilorFoto: Instagram
Actrița a dansat pe jumătate goală cu iubitul de Ziua ÎndrăgostițilorFoto: Instagram

La 54 de ani, Halle Berry s-a pozat topless cu iubitul. Arată senzațional pentru vârsta ei.

Actrița Halle Berry s-a pozat topless împreună cu iubitul său, Van Hunt, în vârstă de 50 de ani. Apoi, a postat fotografia pe o rețea socială. Halle a dansat împreună cu cânbtărețul, pe jumătate în pielea goală, de Ziua Îndrăgostiților. Nu i-a păsat că o va vedea atât de multă lume cum s-a despuiat.

Din septembrie 2020, Halle este cuplată cu artistul Van Hunt. Actriţa recunoaşte că este îndrăgostită lulea de acest cântăreţ. Relaţia lor a început vara trecută, iar în septembrie, anul trecut, vedeta a recunoscut oficial că sunt împreună. Halle a spus că Van Hunt a învăţat-o din nou să iubească şi să se iubească pe ea însăşi. Actriţa zice că a trecut numai prin experienţe negative în dragoste şi, dacă nu era acest bărbat, ”cu care are chimie”, nu mai avea curaj să se mai implice într-o relaţie.

Halle Berry, în bikini pe skateboard la 53 de ani. Ce trucuri are actrița ca să arate atât de bine

Ea a lăsat-o fără soţ pe Halle Berry

A avut trei căsnicii eșuate

Trei mariaje eşuate şi-au pus amprenta asupra frumoasei Halle Berry. Actriţa, cu o avere de 90 milioane de dolari, a fost căsătorită de trei ori, cu David Justice (54 de ani), între 1993 şi 1997, Eric Benét (54 de ani), între 2001 şi 2005, şi Olivier Martinez (55 de ani), din 2013 până în 2016. Din a treia căsnicie are un fiu numit Maceo, de 7 ani. Cu fotomodelul Gabriel Aubry (44 de ani) a avut o relaţie între 2002-2010 și are împreună cu acesta o fiică, Nahla, de 12 ani. Halle spune că Aubry a jignit-o şi a bârfit-o îngrozitor în timpul procesului, din 2011 pentru custodia fiicei lor. Actrița Halle Berry s-a pozat topless împreună cu iubitul său, Van Hunt.

cub toma caragiu png
Nella Pignatelli webp
FotoJet jpg
mihai bendeac jpg
Cutremur la granița Turciei cu Siria 6 februarie 2023 Foto AFP
Cutremur la granita Turciei cu Siria  6 februarie 2023  Foto Epa Efe
Nuanţele metalice de ruj  jpeg
horoscop bani jpg
image
image
image
image
image
image
mihai bendeac jpg
sotie tommy lee jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (11) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg