Harrison Ford merge doar cu proteză, dar nesocoteşte recomandările medicilor

Ultima actualizare:

    Cu  o încăpăţânare de catâr,  Harrison Ford (71 de ani) a  preferat să coboare  singur scările
Cu o încăpăţânare de catâr, Harrison Ford (71 de ani) a preferat să coboare singur scările

Harrison Ford parcă-i un catâr! Actorul de 71 de ani refuză să stea “pe tuşă”, deşi luna trecută şi-a rupt piciorul la filmări şi va trebui să facă o pauză de două luni.

Nici dacă-i pică un meteorit în cap, Harrison Ford nu poate fi ţinut departe de platourile de filmare. La două săptămâni după ce şi-a zdrobit glezna la filmările francizei “Războiul stelelor” şi a fost operat la picior, actorul în vârstă de 71 de ani n-a suportat gândul că va trebui să se chinuiască patru luni în cârje. Starul, care are în conturi 210 milioane de dolari, s-ar întoarce la muncă şi-n patru labe! Însă a preferat o proteză din metal, care dă bine în poze şi îi uşurează deplasarea.

În ciuda recomandărilor medicilor, de a face o pauză de 8 săptămâni, veteranul Ford pare determinat să reia filmările şi exersează din timp mersul pe două picioare. Actorul a insistat ca soţia sa, Calista Flockhart, de 49 de ani, să-l lase pe cont propriu şi a trimis-o în vacanţă cu fiul lor Liam de 13 ani. Luna trecută, Harrison Ford a ajuns de la filmări direct pe patul de spital. El a fost grav rănit, după ce uşa navei spaţiale “Millennium Falcon” s-a desprins, zdrobindu-i glezna.

Treptele i-au  dat însă mari  bătăi de cap
Treptele i-au dat însă mari bătăi de cap
image
image
image
image
image
image
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
image
actualitate.net
image
actualitate.net