Harrison Ford nu o să moară în patul lui

Ultima actualizare:

    Deşi are 73 de ani, se cocoaţă pe elicopter să strângă şuruburileFoto: Guliver/Splashnews
Deşi are 73 de ani, se cocoaţă pe elicopter să strângă şuruburileFoto: Guliver/Splashnews

La cinci luni după ce a văzut moartea cu ochii, Harrison Ford (73 de ani) s-a întors la manşă. Paparazzi l-au surprins când îşi repara singur elicopterul şi apoi se ridica în aer cu el. Nici un mecanic nu a mai apucat să-l verifice înainte.

Un lucru este sigur, Harrison Ford nu vrea să moară în patul lui. La doar câteva zile după încheierea anchetei cu privire la cauzele accidentului din 5 martie 2015, când a căzut cu avionul PT-22 la câteva minute după ce a decolat de pe aeroportul din Santa Monica, California, Harrison Ford repetă greşeala. Îşi repară singur aparatul de zbor şi apoi se ridică de la sol cu el fără să mai ceară verificări suplimentare din partea unui mecanic.

Investigatorii au descoperit că PT-22 pilotat de Ford în ziua când era să îşi piardă viaţa avea o problemă mecanică şi au mai descoperit că până la data producerii incidentului, cel care făcuse toate reparaţiile a fost chiar îndrăgitul Indiana Jones.

Din pasiune pentru motoare, Ford nu îi lasă pe mecanicisă  îi repare micile defecţiuni
Din pasiune pentru motoare, Ford nu îi lasă pe mecanicisă îi repare micile defecţiuni

Nu a făcut acest gest pentru că e zgârcit. Are în conturi peste 210 milioane de dolari, ci din pasiune pentru motoarele aparatelor de zbor. 

Ford e dependent de zbor şi se bucură de toată susţinerea soţiei lui Calista Flockhart (50 de ani). După ce l-au recuperat dintre fiarele contorsionate scalpat, cu umărul rupt, leziuni la şold şi picioare medicii au spus că e un miracol că mai trăieşte. Harrison Ford este pilot din 1990 şi are peste 10.000 de ore de zbor.

5 martie 2015


    După ce a căzut cu avionul din cauza unei probleme  mecanice, actorul îşi repară singur elicopterul şi zboară cu elFoto: Guliver/Splashnews
După ce a căzut cu avionul din cauza unei probleme mecanice, actorul îşi repară singur elicopterul şi zboară cu elFoto: Guliver/Splashnews

Ford cade cu avionul la 7 minute de la decolare, de la o înălţime de 300 de metri. Aterizează forţat pe un teren de golf pentru că motorul avionului construit în 1944 nu putea accelera mai mult de 135 km/h.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net