Harrison Ford și-a pierdut cardul bancar

Ultima actualizare:

    Actorul se află în SiciliaFoto: Instagram
Actorul se află în SiciliaFoto: Instagram

Harrison Ford și-a pierdut cardul bancar recent în Sicilia. Din fericire un turist l-a găsit și s-a grăbit să i-l returneze.

Harrison Ford (79 de ani) și-a pierdut cardul bancar recent în Sicilia. Actorul se află la Palermo, în Sicilia, unde turnează al cincilea film din seria ”Indiana Jones”. El a vrut să profite de o pauză la soare, în acea zi, dar pierderea cardului l-a dat peste cap. Când a constatat disparția acestuia, starului i-a pierit pofta de orice. Din fericire, cardul a fost găsit de un turist german, care i l-a returnat.

Harrison Ford, rănit în timpul filmărilor pentru pelicula „Indiana Jones 5”. Ce-a pățit actorul

FOTO Harrison Ford își ia fiul de la școală cu avionul

Turistul l-a dus la poliție

Harrison Ford se afla în Mondelo, o zonă turistică a orașului Palermo, capitala peninsulei autonome siciliene, când și-a pierdut cardul bancar. Turistul german care a găsit cardul pierdut l-a predat la poliția locală, iar poliția l-a returnat în persoană actorului. Turnarea filmului ”Indiana Jones 5” a suferit consecințe din cauza pandemiei de COVID-19, ca și alte filme. Filmările, care au început în Anglia, Scoția și apoi au ajuns în Sicilia, au o întârziere de un an, deja. Dacă, de acum, totul va merge bine, se vor încheia în decembrie, anul viitor. Premiera este așteptată la 30 iunie 2023. Harrison Ford și-a pierdut cardul bancar recent în Sicilia.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net