Harrison Ford vrea să zboare până moare

Ultima actualizare:

    Actorul are la activ  peste 10.000  de ore de zborFoto: Hepta
Actorul are la activ peste 10.000 de ore de zborFoto: Hepta

Nici nu se gândeşte să renunţe la manşă! Harrison Ford e atât de pasionat de pilotaj, încât este decis să-şi asume orice risc. El a fost văzut recent decolând cu avionul de pe Aeroportul Santa Monica.

Binecunoscut pentru rolurile din seriile “Războiul stelelor” şi “Indiana Jones”, actorul Harrison Ford (74 de ani) este neînfricat. Chiar dacă în mai multe rânduri a fost la un pas de moarte, din cauza unor accidente aviatice, starul nu renunţă la zbor. El a fost surprins în timp ce se îmbarca împreună cu soţia sa, Calista Flockhart (52 de ani), şi fiul lor adop­tiv, Liam, de 16 ani, în avionul său, Cesna Citation Twin Jet. Cu toţii şi-au luat zborul, duminica trecută, sub privirile înmărmurite ale martorilor oculari, de pe aeroportul din Santa Monica, SUA.

Plimbarea lor cu avionul vine la numai o lună după ce actorul a fost la un pas să ciocnească un Boeing 737  cu 110 pasageri la bord şi şase membri ai echipajului, în timp ce pilota un alt avion personal, un model Husky cu un singur motor. În martie 2016, Ford a fost cât pe ce să-şi piardă viaţa când a căzut cu un avion Ryan ST3KR pe un teren de golf dintr-o suburbie a oraşului Los Angeles.

După accident, Calista l-a vegheat zile în şir în spital şi l-a implorat să renunţe la pilotaj. În urma catastrofei, starul a suferit o rană serioasă la cap, o ruptură de pelvis şi la gleznă, dar s-a refăcut uimitor de repede. Harrison Ford şi-a luat brevetul de pilot în 1990 şi are la activ peste 10.000 de ore de zbor. Este căsătorit din 2010 cu Calista Flockhart (50 de ani) şi, în afară de Liam, mai are 4 copii din două căsnicii anterioare. Starul are o avere de 230 milioane de dolari.


    Soţia, Calista, şi fiul,  Liam, s-au îmbarcat în  avionul pilotat de starFoto: Hepta
Soţia, Calista, şi fiul, Liam, s-au îmbarcat în avionul pilotat de starFoto: Hepta

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net