Helena Christensen, pictorial incendiar în junglă! Cum arată acum bomba sexy a anilor ‘90

Ultima actualizare:
Helena a acceptat să pozeze pentru o publicaţie de peste Ocean
Helena a acceptat să pozeze pentru o publicaţie de peste Ocean

Helena Christensen, bomba sexy a anilor '90 şi unul dintre supermodelele care au făcut istorie demonstrează, încă o dată, că frumuseţea este atemporală. Fostul model s-a retras din industrie cu ani buni în urmă şi lucrează ca fotograf cu tinerele talente, însă, uneori acceptă cu drag să pozeze, de dragul vremurilor trecute. Daneza a realizat un pictorial incendiar pentru publicaţia Harper's Bazaar şi a vorbit deschis despre faptul că s-a apropiat de Cindy Crawford doar după ce ambele au devenit mame, în tinereţe fiind rivale.

Helena Christiensen a făcut furori la începutul anilor 90 datorită trupului de invidiat, dar şi a privirii care ar fi putut cu uşurinţă să fure inima oricui. Cariera Helenei a început în 1986, când frumoasa șatenă a câștigat titlul de Miss Universe Danemarca. În scurt timp, ea a devenit una din supermodelele anilor ’90, alături de Linda Evangelista, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson și Claudia Schiffer.

Helena are 50 de ani, dar arată impecabil
Helena are 50 de ani, dar arată impecabil

Mulți își aduc aminte de videoclipul piesei lui Chris Isaak, Wicked Game, filmat alb-negru, pe malul mării, în care privirea senzuală a Helenei a fost vedeta. Timpul a trecut, iar Helena a decis să se retragă din industria modei pentru a promova şi ajuta tinerele talente. În plus, ea are un fiu de 19 ani care a încercat să îi calce pe urme. În septembrie 2017 și-a făcut debutul la Săptămâna Modei la New York, dar până la urmă a renunțat la idee, considerând că o carieră în modelling nu e potrivită pentru el.

Helena a pozat provocator la 50 de ani 

Deşi au trecut mai bine de 20 de ani de când Helena era curtată de toate casele de modă, iată că daneza nu şi-a pierdut frumuseţea care a consacrat-o, întrucât şi-a menţinut trupul zvelt şi atitudinea rece, dar care nu poate lăsa pe nimeni indiferent. De dragul vremurilor trecute şi cuprinsă de nostalgie, Helena a acceptat să pozeze pentru publicaţia Harper's Bazaar, iar rezultatul a fost unul spectaculos. Într-un peisaj sălbatic, purtând doar un costum de baie grena, Helena şi-a expus picioarele tonfiate şi decolteul generos. Într-un alt cadru, ea poartă o fustă albastră, sclipitoare şi un sutien de aceeaşi culoare.

Aşa arăta Helena în vremea în carea făcea furori pe podium
Aşa arăta Helena în vremea în carea făcea furori pe podium

Nuanţa obiectelor vestimentare nu face decât să îi scoată în evidenţă culoarea neobişnuită a ochilor, care a fermecat de-a lungul timpului, pe atât de multă lume. Alături de fotografii, în revistă a fost publicat şi un interviu cu fostul fotomodel danez.


    Aşa arăta Helena în vremea în carea făcea furori pe podium Foto:Arhivă personală
Aşa arăta Helena în vremea în carea făcea furori pe podium Foto:Arhivă personală

Fostul model a recunoscut că nu se înţelegea deloc bine cu Cindy Crawford 

În cadrul acestuia, Helena a recunoscut că, la apogeul carierei sale, nu era prietenă cu colega sa Cindy Crawford, ci a devenit amică cu ea după ce ambele au adus pe lume copii şi şi-au schimbat priorităţile. "Eu eram o daneză hippie, în timp ce Cindy era clasica fată americană, foarte profesionistă şi dornică să evolueze", a povestit Helena, potrivit dailymail.co.uk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net