Hilaria Baldwin a căzut în front: cum a fost surprinsă profesoara de yoga de soțul ei?

15 septembrie 2021
article img
Hilaria Baldwin a adormit bebelușii sau bebelușii au adormit-o pe ea?foto: Instagram

Hilaria Baldwin a cedat fizic și a adormit lângă cei doi bebeluși. Alec Baldwin, 63 de ani, și-a fotografiat soția în timp ce dormea dusă alături de cei doi bebeluși Eduardo, de un an și Lucia, de câteva luni, în patul conjugal. Cei doi au recunoscut că meseria de părinte în stoarce de vlagă și că nu pot lua pauză niciodată pentru că cei șase năpârstoci îi țin în priză tot timpul.

Hilaria Baldwin de 37 de ani a lui Alec Baldwin a postat recent o fotografie pe Instagram în care apare alături de bebelușii Lucia și Eduardo, în patul conjugal. Ea explică faptul că este un haos general atunci când micuții trebuie să fie puși la somn. Fotografia a fost făcută de Alec Baldwin, 63 de ani, după ce atât ea cât și micuții au ajuns în lumea viselor. În urmă cu câteva luni au revenit cu întreg clanul în vila lor din cartierul rezidențial Hamptons, din partea estică a Long Island, statul New York. Mutarea a ținut cont și de faptul că fiica lor cea mare Carmen a început școala și de data aceasta cursurile au fost ținute în clasă. Însă viața de mamă nu este deloc ușoară când Carmen Gabriela, de 7 ani, Rafael Thomas, de 5 ani, Leonardo Angel, de 4 ani și Romeo Alejandro David, de 3 ani și bebelușii Eduardo Pau și Lucia le ocupă tot timpul.

Citește și:

Alec și Hilaria Baldwin, romantici în casa...

Alec Baldwin topit după fata lui...

Alec Baldwin, un tată exemplar

Alec Baldwin mai are o fiică din relația cu Kim Basinger, pe Ireland de 25 de ani. Însă marele regret al vieții lui este că nu a fost suficient de implicat în creșterea acesteia, cum ar fi vrut. Așa că încearcă din răsputeri să își spele greșeala și să nu rateze nicio clipă din copilăria celor șase odrasle pe care le are cu Hilaria. Atunci când soția lui cade frântă de oboseală, Alec devine ”jucăria” principală a micuților Carmen Gabriela, de 7 ani, Rafael Thomas, de 5 ani, Leonardo Angel, de 4 ani și Romeo Alejandro David, de 3 ani și bebelușii Eduardo Pau și Lucia. Chiar dacă are niște cearcăne uriașe, Alec preferă să doarmă două-trei ore pe noapte pentru a-i îngădui Hilariei să se odihnească suficient pentru a o lua de la capăt a doua zi.