Hilaria Baldwin, mamă-eroină, încearcă să adoarmă șase copii dintr-un foc

Ultima actualizare:

    Hilaria Baldwin încearcă să îi adoarmă pe toți cei șase copiifoto: Instagram
Hilaria Baldwin încearcă să îi adoarmă pe toți cei șase copiifoto: Instagram

Hilaria Baldwin a născut de cinci ori și își merită pe deplin titlul de mamă-eroină. Soția de 37 de ani a lui Alec Baldwin a postat recent o fotografie pe Instagram în care apare alături de toți cei șase copii, înainte de culcare. Ea explică faptul că este un haos general atunci când micuții trebuie să fie puși la somn. În fotografie apar Leonardo, Carmen, Eduardo Pau, Lucia, Romeo și Rafael.

Frumoasa Hilaria Baldwin, în vârstă de 37 de ani și soțul ei Alec Baldwin, 63 de ani, sunt părinți cu normă întreagă. În urmă cu câteva luni au revenit cu întreg clanul în vila lor din cartierul rezidențial Hamptons, din partea estică a Long Island, statul New York, și s-au bucurat de vremea frumoasă. Recent, Hilaria a postat o fotografie pe contul ei de Instagram din timpul ”luptelor” pentru adormirea odraslelor. Ea recunoaște că ”este un mare haos în casă”, dar se amuză copios de spectacolul oferit de ceata de micuți. Însă nu prea au timp să își tragă sufletul pentru că juniorii Carmen Gabriela, de 7 ani, Rafael Thomas, de 5 ani, Leonardo Angel, de 4 ani și Romeo Alejandro David, de 3 ani și bebelușii Eduardo Pau și Rafael le ocupă tot timpul.

Citește și:

Alec Baldwin și soția sunt din nou părinți. Misterul celui de-al șaselea copil

Alec Baldwin este topit după fata lui de 7 ani. Carmen face ce vrea din tatăl ei

Alec Baldwin, specialist în strângerea jucăriilor

Alec Baldwin, 63 de ani, face tot posibilul să o ajute pe soția lui profesoară de yoga în creșterea și îngrijirea copiilor. Carmen Gabriela, de 7 ani, Rafael Thomas, de 5 ani, Leonardo Angel, de 4 ani și Romeo Alejandro David, de 3 ani și-au făcut tabără în sufragerie, au invadat bucătăria și camera de zi a devenit grădiniță. Nu își mai strâng jucăriile pentru că a doua zi o iau de la capăt. Așa că Alec Baldwin se vede nevoit să strângă zilnic kilograme întregi de obiecte colorate și țiuitoare. Și chiar dacă mai prinde câte o oră de somn în prânz, Baldwin este jucăria preferată a celor patru năzdrăvani care trag de el în toate părțile. Și când ”jucăria” rămâne fără baterii, copiii intră în grija mamei. Alec mai are o fiică din relația cu Kim Basinger, pe Ireland de 25 de ani. Hilaria dă lecții de yoga pe rețelele de socializare, iar Alec lucrează la proiecte de pe laptop.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net