Hollywood, un cuib de perverşi? Ben Aflleck recunoaşte acuzaţiile de hărţuire sexuală

Ultima actualizare:

    Ben Affleck, la premiera filmului "Live by night" în LondraFoto: Getty
Ben Affleck, la premiera filmului "Live by night" în LondraFoto: Getty

Scandalul sexual al celebrului producător Weinstein scoate la lumină noi acuzaţii grave pe aceeaşi temă, de data aceasta la adresa persoanelor din anturajul acestuia. Bunul prieten al producătorului, Ben Affleck pare să nu fie mai prejos ca acesta, amiciţia dintre cei doi având în comun comportamentul pervers faţă de persoanele de sex feminin. Ben Affleck şi-a cerut de curând scuze pe contul său de Twitter pentru comportamentul neadecvat, după ce un makeup artist şi o prezentatoare l-au acuzat pe acesta că le-ar fi agresat sexual.

Affleck i-a cerut scuze prezentatoarei MTV Hilarie Burton, după ce pe internet a început să circule un clip din anul 2000 în care actorul apare apucând-o de sâni pe aceasta. Reacţiile vehemente din partea internauţilor au curs imediat fără cusur.

"M-am comportat neadecvat faţă de Burton şi îmi cer sincer scuze", a transmis actorul pe contul său de Twitter după ce acesta a încercat să se dezică de comportamentul prietenului său Weinstein şi i-a blamat agresiunile. Mai mult, celebru actor este acuzat de makeup aristul Annamarie Tendler că acesta a apucat-o de fund la petrecerea pentru decernarea premiilor Globul de Aur din 2014. Tendler susţine că aşteaptă nişte scuze din partea actorului."Şi eu aş merita nişte scuze din partea lui Ben Affleck pentru când m-a apucat de fund la Globul de Aur în 2014. A trecut pe lângă mine, mi-a pus mâna pe fund şi şi-a presat degetul în gaură. A încercat să pară politicos în timp ce mă conducea, dar mâna i-a nimerit pe fund în locul taliei. Ca mai toate femeile implicate în această situaţie nu am spus nimic despre situaţie dar mereu m-am gândit la frica de a mă reîntâlni cu el", a povestit Annamarie Tendler.Valurile de reacţii furibunde la adresa actorului au izbucnit imediat, după ce acesta a comentat scandalul lui Harvey Weinstein şi s-a declarat de partea victimelor. Affleck a dat un comunicat în care susţine că este "înfuriat şi întristat că un bărbat cu care am lucrat la un moment dat s-a folosit de puterea sa pentru a intimida, abuya sexual şi manipula numeroase femei".

Annamarie Tendler il acuza pe Ben Affleck de hartuire sexuala
Annamarie Tendler il acuza pe Ben Affleck de hartuire sexuala
image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net