Horror! Îți vine să crezi că astea sunt mâini de vedetă?

image
Îți vine să crezi că astea sunt mâini de vedetă?foto: profimedia

Sunt impecabile când apar pe covorul roșu și de multe ori își ascund vârsta, fie cu ajutorul make-up artiștilor, fie cu cel al chirurgilor. Însă un lucru le dă mereu de gol pe vedetele din showbiz-ul internațional, iar dovadă stau imaginile surprinse de cei mai vigilenți fotografi. Vorbim despre mâini, despre care se spune și că sunt cartea de vizită a unei femei.

Vedetele cu cele mai urâte mâini de la Hollywood

Dacă s-ar face un top al celor mai urâte mâini de vedetă, Madonna, Sarah Jessica Parker și Victoria Beckham au ocupa poziții fruntașe.

Chipul poate să mintă în privinţa vârstei, însă mâinile niciodată. Să luăm exemplul Madonnei, care are un chip impecabil la cei 60 de ani ai ei. Aici atârnă greu însă și injecțiile cu botox și intervențiile chirurgicale la care diva a apelat de-a lungul anilor. Mâinile o dau însă de gol! Cântăreața are față de 40 de ani, dar mâini de 75 de ani. Madonna face zilnic exerciţii fizice şi yoga, iar acest lucru se vede pe mâinile ei. De multe ori, cea supranumită Regina Muzicii Pop apelează la inele uriașe care să distragă atenția de la mâinile sale îmbătrânite și pătate.

image
Ce mâini urâte are Victoria Beckham

Sarah Jessica Parker (53 de ani) este un adevărat fashion icon. Talie subțire, picioare fine și un chip de cel mult 40 de ani. Mâinile trădează din nou, iar dacă e să ne uităm doar la asta am putea crede că actrița e trecută de 60 de ani. Blonda are mâini bătrâncioase, cu vene vizibile.

image
Madonna are față de 40 de ani, dar mâini de 75 de ani

Un alt fashion icon este Victoria Beckham. Nevasta lui David Beckham are 44 de ani, însă mâini de bunicuță. Paparazzii au surprins-o recent la o promenadă, iar Victoria încerca să-și acopere mâinile cu mânecile gecii.

image
Și Sarah Jessica Parker are mâini îmbătrânite
cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cristian tudor popescu arșinel png
Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub oana zavoranu png
Marius Stefan Achim (stanga) si Iulian Oancea FOTO arhiva Adevarul jpg
vladimir putin discurs anexare teritorii ucraina foto afp
image
image
image
image
5 diana dumitrescu prezinta mireasa 4 jpg jpeg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
prodan (2) jpg
cub sicriu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
alexandru arsinel jpeg