Hugh Jackman dezvăluie secretul căsniciei de 23 de ani

image
Hugh Jackman a dezvăluit recent secretul căsniciei fericite de 23 de ani cu Deborra Lee FumesFoto: GuliverGetty Images

Hugh Jackman dezvăluie secretul căsniciei de 23 de ani cu Deborra Lee Fumes. Este unul dintre puţinele cupluri care rezistă de la Hollywood.

Actorul Hugh Jackman (50 de ani) dezvăluie secretul căsniciei de 23 de ani cu actriţa şi producătoarea Deborra Lee Fumes (63 de ani). Nu au stat niciodată departe unul de celălalt mai mult de 14 zile. Deşi soţia este mai mare cu 13 ani decât el, Jackman o adoră. Starul are mare succes în filme, mai ales datorită rolului din „Omul spectacol”, însă mai fericit îl face căsătoria cu Deborra decât cariera strălucitoare. În aprilie, actorul din “Wolverine”  va împlini 23 de ani de căsătorie cu femeia vieţii lui.

“Am instituit regula următoare. Nu voi primi roluri care să mă îndepărteze mai mult de două săptămâni de ea. De 25 de ani o respectăm”, ţine să subilineze Hugh Jackman, arătând că acesta este secretul căsniciei lor îndelungate.

De asemenea, cei doi spun că sunt 100% cinstiţi unul cu altul. “Chiar dacă e ceva jenant, chiar dacă e ceva ruşinos, chiar dacă ai dat-o în bară, fii cinstit. Dacă putem avea încredere unul în celălalt, e cel mai bine. Soţia mea ştie mai mult despre mine decât oricine”, a mărturisit starul.

Deborra şi copiii lor, Oscar, de 18 ani, şi Ava, de 13 ani, îl vor însoţi pe Hugh în primul turneu mondial la primăvară, în SUA, Europa şi Marea Britanie. Filmul lui, „Omul spectacol”, a devenit un fenomen neaşteptat, învingând „Mamma Mia!”.

Hugh Jackman a renunţat la tot pentru Deborra, când s-au cunoscut la turnarea serialului „Correlli”, în 1995, şi s-au căsătorit anul următor. “După câteva săpătămâni de relaţie cu Deb, m-a întrebat dacă vreau să trăiesc împreună cu ea la New York. Imediat m-am conformat”, a dezvăluit Hugh Jackman, subliniind încă o dată că secretul căsniciei lor de 23 de ani este faptul că nu stau niciodată despărţiţi mai mult de 14 zile.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
nicolaeamericanul Sursaneverforgotten jpg
auchan png
image
image
image
image
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
mihai bendeac stela popescu si arsinel
Alexandru Arsinel Arhiva Adevarul (6) JPG
image png
Alexandru Arsinel
alexandru arsinel jpeg