Iată cum arată Michael Douglas şi Kathleen Turner la 35 de ani de la “Idilă pentru o piatră preţioasă”

Ultima actualizare:

    2019 Kathleen s-a buhăit  de la alcool, Douglas  s-a ofilit de la lupta cu cancerul şi cu viciile
2019 Kathleen s-a buhăit de la alcool, Douglas s-a ofilit de la lupta cu cancerul şi cu viciile

Bătrâneţea şi-a spus cuvântul! Michael Douglas şi Kathleen Turner nu mai au nimic din şarmul pe care îl aveau în filmul celebru “Idilă pentru o piatră preţioasă”. Ei s-au reîntâlnit la filmări după 35 de ani.

Actorii Michael Douglas (74 de ani) şi Kathleen Turner (64 de ani) vor juca din nou împreună în al doilea sezon al serialului The Kominsky Method”. Nu mai au farmecul de pe vremea când au cucerit întreaga planetă în filmul “Idilă pentru o piatră preţioasă”. Însă sunt bucuroşi că s-au regăsit. În 1984, când au turnat marele lor succes într-o zonă extrem de periculoasă din Mexic, în care colcăiau reptile ucigătoare, au ajuns să se îndrăgostească nebuneşte unul de altul. Michael Douglas a fost muşcat de un şarpe, iar partenerul lor de film, Danny DeVito, i-a salvat viaţa, sugând veninul care l-ar fi omorât. La acea vreme, Douglas trăia separat de soţia sa de atunci, Diandra Luker, iar Turner era singură. Idila lor a fost destrămată de nevasta actorului, care i-a făcut o vizită neaşteptată şi a pus lucrurile la punct. După încheierea filmărilor, Kathleen s-a măritat cu antreprenorul Jay Weiss.

1984 Cei doi actori, plini de farmec, în filmul  “Idilă pentru o piatră preţioasă”
1984 Cei doi actori, plini de farmec, în filmul “Idilă pentru o piatră preţioasă”

Ei au împreună o fiică, Rachel, de 32 de ani. În 2006, mariajul actriţei s-a terminat. Ea a început să aibă mari probleme de sănătate din cauza durerilor de încheieturi. Turner susţine că s-a îngrăşat rău de la medicamentele pe care le lua ca să se calmeze. Apoi a dat în patima beţiei şi s-a buhăit. În prezent, arată de nerecunoscut faţă de imaginea ei superbă din “Idilă pentru o piatră preţioasă”. Nici Michael Douglas nu mai e atrăgător, ca în acel film. El a divorţat de Diandra în 1995 şi în 2000 s-a recăsătorit cu Catherine Zeta-Jones (49 de ani). Împreună au doi copii, Dylan Michael, de 18 ani, şi Carys Zeta, de 15 ani. Douglas a suferit enorm când nevasta mult mai tânără a vrut să dea divorţ de el pentru că a declarat că s-a îmbolnăvit de cancer la gât de la sexul oral. Zeta-Jones s-a lăsat greu împăcată, cu un colier cu platină şi diamante de 40.000 $. I-a reproşat lui Douglas că toată lumea putea să creadă că a luat virusul HPV de la ea, că i-a făcut sex oral. Actriţa suferă de tulburări bipolare, afecţiune psihică ce l-a îmbătrânit mult pe star, ca şi cancerul pe care l-a învins cu greu. Viciile din trecut, abuzul de alcool şi fumatul excesiv, şi-au pus de asemenea amprenta pe chipul lui. Kathleen Turner are o avere de 20 de milione $. Michael Douglas are în conturi 300 milioane $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net