Iată faţa reală a divelor de la Hollywood! Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow şi Cameron Diaz, fără pic de machiaj

7 octombrie 2019
article img
Jennifer Lopez, 50 de ani. Cântăreaţa a fost surprinsă fără farduri în New York

Nu mai seamănă a dive, dar nici nu arată rău, când nu sunt fardate! Jennifer Lopez, Gwyneth Paltrow şi Cameron Diaz au reuşit să păcălească timpul şi nu îmbătrânesc. Sunt frumoase şi fără farduri.

Cântăreaţa şi actriţa Jennifer Lopez (50 de ani) a fost surprinsă recent fără machiaj în New York. Cu toate acestea, ea arăta incredibil de bine. Deşi nu avea nici urmă de fard, nu i-ai fi dat mai mult de 30 de ani. Are trupul perfect, deşi a născut doi copii, pe gemenii Max şi Emme, de 11 ani, din căsnicia cu Marc Anthony, care a durat între 2004 şi 2014.

Vedeta, care are o avere de 400 de milioane de dolari, spune că îşi păstrează frumuseţea datorită unor reguli pe care le respectă cu stricteţe. Mănâncă sănătos, face gimnastică şi doarme pe săturate. nu fumează, nu bea alcool şi se expune mult la soare. De ani de zile nu mai bea nimic care să conţină cofeină. Diva spune că alcoolul îmbătrâneşte. De aceea, a renunţat să mai guste băuturi alcoolice. Nu bea decât cocktailuri de sucuri naturale sau apă. Dimineaţa mănâncă ciocolată neagră, la prânz somon, varză kale, broccoli, dovlecei, carne de pui. Ultima masă o ia la 18.30 pe bază de orez, fasole şi seminţe de quinoa. 

article img
fotografii: profimedia

Actriţa Gwyneth Paltrow (47 de ani) arată şi ea foarte bine fără machiaj. Aceasta a fost surprinsă recent de paparazzi ieşind de la sala de gimnastică din Los Angeles. Nu avea nici urmă de fard pe faţă şi, cu toate acestea, părea că nu are mai mult de 30 de ani.

Gwyneth a povestit că a reuşit să găsească secretul tinereţii: muşcăturile de albine. Pune albinele pe piele ca să o muşte, pentru a-şi păstra pielea tânără şi fără riduri.  “Este foarte dureros tratamentul, dar merită”, a spus actriţa, care păstrează secret modul în care pune insectele s-o muşte. Gwyneth, care are o avere de 60 milioane $, “sparge” mii de dolari pe lună pentru şedinţele cu albine pe care i le fac experţi din SUA. 

article img

Cameron Diaz (47 de ani), care s-a pensionat pentru a se ocupa mai mult de familie, după ce s-a măritat cu rockerul Benji Madden, în 2015, a descoperit şi ea elixirul tinereţii. Recent, a fost pozată de paparazzi, nemachiată, în Beverly Hills, California. Cameron, care are o avere de 140 de milioane de dolari, arată atât de bine, încât nu ai zice că mai are doar trei ani până să împlinească 50 de ani. Scrie cărţi, nu mai foloseşte machiaj şi nu mai merge des la coafor. Ea susţine că aceste lucruri o ajută să nu îmbătrânească.