Imagini şocante! Lady Gaga a ilustrat abuzurile sexuale în noul clip


    Lady Gaga (29 de ani)foto: Arhiva Personală
Lady Gaga (29 de ani)foto: Arhiva Personală

Una dintre cele mai controversate artiste de peste ocean, Lady Gaga (29 de ani), a scos ceea ce presa internaţională numeşte „Cel mai important videoclip muzical”. Dacă până acum, melodiile ei nu aveau, neapărat, un mesaj, noul videoclip spune o poveste îngrozitoare.

După ce, în trecut, a mărturisit că a fost chiar ea victima abuzurilor sexuale, Lady Gaga a luat decizia de a face ceva în această privinţă. Noua ei melodie, numită „Til It Happens To You”, are scopul de a atrage atenţia asupra violului, asupra abuzurilor sexuale, frecvente în rândul tinerelor studente, potrvit ryot.org.

Imaginile din videoclipul melodiei sunt şocante

Lady Gaga îşi doreşte să înlăture stigmatul care a căzut asupra victimelor şi să combată ideea că femeile care au fost abuzate sexual nu merită respect sau dragoste, ca oricare altele. Mai mult, artista vrea să le arate victimelor violului că le înţelege suferinţa şi să le încurajeze să fie puternice.

„Sperăm că simţiţi iubirea şi solidaritatea noastră prin melodie şi că puteţi vă puteţi găsi pacea în gândul că nu sunteţi singure, transmis prin acest videoclip”, a scris Lady Gaga, pe o reţea socială.

Studiile citate de ryot.org arată că numai 6% din victimele abuzului sexual din campusurile universitare fac plângeri la poliţie, iar numărul acestor persoane a scăzut aproape dublu faţă de anul trecut. Statisticile spun că una din cinci studente din America este victima abuzurilor sexuale în incinta universităţilor.

FotoJet (6) jpg
FotoJet (2) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (7) jpg
oana roman marius elisei
FotoJet (1) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
image
image
image
image
image
image
oana roman marius elisei
FotoJet (8) jpg
cub nicoleta voicu png
FotoJet (3) jpg
cub paula iorga 2 png
 Constantin Enceanu este topit după nepoții săi