Imagini terifiante cu Michelle Heaton din perioada ├«n care se lupta cu dependen╚Ťa de droguri

7 decembrie 2021
michelle heaton jpeg
Michelle Heaton a postat imaginile pe Instagram pentru a ar─âta lumii ├«ntregi ce ├«nseamn─â dependen╚Ťa de alcool ╚Öi droguriSursa foto: Instagram

Fosta concurent─â de la Popstars, Michelle Heaton, ├«n v├órst─â de 42 de ani, a postat pe Instagram, pe l├óng─â fotografii, ╚Öi un mesaj adresat tuturor persoanelor care se lupt─â cu dependen╚Ťa dar ╚Öi autorit─â╚Ťilor care depun eforturi pentru a-i ajuta pe ace╚Öti oameni dispera╚Ťi, a c─âror via╚Ť─â at├órn─â ├«ntr-un fir de p─âr, scrie Mirror.

michelle heaton droguri jpeg
Sursa foto:Instagram

ÔÇ×Salut eforturile guvernelor care au abordat aceast─â problem─â ce afecteaz─â at├ót de multe familiiÔÇŁ, a scris ea preciz├ónd c─â educa╚Ťia timpurile, ├«nc─â din ╚Öcoal─â, este absolut necesar─â pentru a preveni dependen╚Ťa, o boal─â care ├«╚Öi poate face cunoscut─â prezen╚Ťa ├«n orice mediu,├«n orice familie bogat─â sau s─ârac─â, educat─â sau mai pu╚Ťin educat─â. Ea a continuat spun├ónd c─â aceast─â afec╚Ťiune - dependen╚Ťa - nu discrimineaz─â pe nimeni. Ea a povestit c─â a nu a crescut ├«ntr-o familie cu probleme financiare ╚Öi nici nu ╚Öi-a propus s─â ajung─â dependent de alcool ╚Öi droguri. Dar s-a ├«nt├ómplat, iar de atunci via╚Ťa ei a devenit un adev─ârat co╚Ömar. ÔÇ×Nu am ╚Ötiut ce este aceea dependen╚Ť─â p├ón─â c├ónd aproape c─â am muritÔÇŁ.

Michelle Heaton, care a trecut prin Iad, se pare c─â s-a ├«ntors o femeie puternic─â ╚Öi determinat─â s─â lupte ├«mpotriva dependen╚Ťei sale dar ╚Öi a altor persoane care i-ar cere ajutorul. ÔÇ×Informa╚Ťiile, ├«nt├ólnirile ╚Öi programul ├«n 12 pa╚Öi m-au ajutat s─â fac fa╚Ť─â ╚Öi s─â duc o via╚Ť─â normal─â. ╚śi ghici ce! Totul este gratuit!ÔÇŁ, a mai spus ea. 

Fotografiile și mesajul său au stârnit un imens val de simpatie, au adunat sute de comentarii și încurajări din partea fanilor.

VEZI AICI TOAT─é GAERIA FOTO. 

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
cub pepe png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
andreea tonciu png
cub maria tonciu mama png
andreea banica
cub theo rose animat gif
razvan si irina fodor
fuego iubita2 png