Imagini terifiante cu Michelle Heaton din perioada în care se lupta cu dependența de droguri

7 decembrie 2021
article img
Michelle Heaton a postat imaginile pe Instagram pentru a arăta lumii întregi ce înseamnă dependența de alcool și droguriSursa foto: Instagram

Fosta concurentă de la Popstars, Michelle Heaton, în vârstă de 42 de ani, a postat pe Instagram, pe lângă fotografii, și un mesaj adresat tuturor persoanelor care se luptă cu dependența dar și autorităților care depun eforturi pentru a-i ajuta pe acești oameni disperați, a căror viață atârnă într-un fir de păr, scrie Mirror.

article img
Sursa foto:Instagram

„Salut eforturile guvernelor care au abordat această problemă ce afectează atât de multe familii”, a scris ea precizând că educația timpurile, încă din școală, este absolut necesară pentru a preveni dependența, o boală care își poate face cunoscută prezența în orice mediu,în orice familie bogată sau săracă, educată sau mai puțin educată. Ea a continuat spunând că această afecțiune - dependența - nu discriminează pe nimeni. Ea a povestit că a nu a crescut într-o familie cu probleme financiare și nici nu și-a propus să ajungă dependent de alcool și droguri. Dar s-a întâmplat, iar de atunci viața ei a devenit un adevărat coșmar. „Nu am știut ce este aceea dependență până când aproape că am murit”.

Michelle Heaton, care a trecut prin Iad, se pare că s-a întors o femeie puternică și determinată să lupte împotriva dependenței sale dar și a altor persoane care i-ar cere ajutorul. „Informațiile, întâlnirile și programul în 12 pași m-au ajutat să fac față și să duc o viață normală. Și ghici ce! Totul este gratuit!”, a mai spus ea. 

Fotografiile și mesajul său au stârnit un imens val de simpatie, au adunat sute de comentarii și încurajări din partea fanilor.

VEZI AICI TOATĂ GAERIA FOTO.