Impecabil arată Sarah Jessica Parker la 50 de ani!

Ultima actualizare:

    Actriţa din  ”Totul despre  sex” îşi petrece  vacanţa în Ibiza
Actriţa din ”Totul despre sex” îşi petrece vacanţa în Ibiza

Actriţa Sarah Jessica Parker, cunoscută pentru rolul din serialul ”Totul despre sex” difuzat între anii 1998–2004, i-a lăsat mască pe paparazzi cu silueta impecabilă pe care o are la cei 50 de ani ai săi.

Într-un costum negru de baie, dintr-o bucată, Sarah nici nu şi-a arătat vârsta. Ca trasă prin inel, actriţa s-a distrat în apă şi a înotat cât a poftit. 

Vedeta îşi petrece vacanţa în Ibiza, fără soţul ei, actorul Matthew Broderick (53 de ani), pe megaiahtul Eos, deţinut de miliardarul american Barry Diller (73 de ani) care are o avere de 2,4 miliarde de dolari. Sarah e foarte bună prietenă cu Diane von Furstenberg (68 de ani), soţia miliardarului.

Sarah are o avere de 90 de milioane de dolari, iar soţul său, Broderick, are în conturi 45 milioane de dolari. S-au căsătorit în 1997 şi au 3 copii: un băiat numit James, de 13 ani, şi gemenele Marion şi Tabitha, de 6 ani.

Vedeta a ajuns faimoasă datorită rolului lui Carrie Bradshaw din "Totul despre sex". Sarah a debutat pe Broadway la 11 ani, iar printre filmele în care a jucat se numără "Hocus Pocus" (1993), "Ed Wood" (1994). Ea a câştigat două premii Emmy, patru Globuri de Aur şi trei premii Screen Actors Guild.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net