În 1969 a apărut în Playboy. Acum s-a dezbrăcat din nou și arată trăsnet!

30 iulie 2016
article img
Helena Antonaccio a fost Miss Iunie 1969foto: captură

Puține reviste pentru bărbați au reușit să provoace atât de multe controverse de-a lungul timpului precum Playboy. Înființată în 1953 de Hugh Hefner, cu 1.000 de dolari împrumutați de la mama, revista a sta la baza carierei a sute de modele. Multe au acceptat să revină în paginile revistei la mulți ani după primul pictorial nud.

Helena Antonaccio, fostă Miss Iunie 1969, acum în vârstă de 65 de ani, a acceptat să pozeze din nou sexy, alături de alte vedete Playboy ale anilor 1960-1970, pentru fotograful Nadav Kander.

Pe vremea când poza goală în paginile revistei iepurașului cu papion, Helena își justifica decizia spuând că ”o singură dată ești tânăr”. Aproape o jumătate de secol mai târziu, fosta Miss Iunie 1969 povestește cum a ajuns să lucreze la Playboy.

”După liceu, m-am înscris la o școală de modeling în New York. Din punctul lor de vedere eram prea feciorelnică, nu îndeajuns sexy. Cu totate acestea, am primit o slujbă la Playboy Club. Știam că reprezintă un pas important în cariera mea. Adică, nici măcar nu fusesem la cursul pentru iepurașii Playboy. Atunci când intri în casa Playboy, ai servitori, te plimbi de colo-colo într-o limuzină și îți dai hainele la curățat. E minunat”, a mărturisit fostul playmate.

Haelena face în contiuare foarte multă mișcare pentru a-și menține corpul în formă. ”Fac și acum exerciții fizice trei ore pe zi. Până la urmă, corpul este templul nostru, de ce să nu avem grijă de el?” iar imaginile cu Helena în lenjerie intimă sunt cu adevărat impresionante.