În ce hal a ajuns Matthew Perry! Actorul din serialul ”Prietenii tăi” arată ca un cerșetor

Ultima actualizare:
Matthew Perry, 49 de ani, arată foarte rău. Așa a fost surprins prin New York
Matthew Perry, 49 de ani, arată foarte rău. Așa a fost surprins prin New York

Boala, drogurile și alcoolul l-au distrus! Matthew Perry, 49 de ani, a fost văzut, joi, plimbându-se fără țintă prin New York. Actorul nu a mai apărut în public de câteva luni bune. În 2018, Perry a fost operat de urgență și s-a zbătut între viață și moarte pe patul de spital după ce a suferit o perforație gastrointestinală. În luna ianuarie 2019, actorul din serialul anilor 1990 s-a internat de bună voie la o clinică de dezintoxicare, dar în februarie a fost dat afară de la terapie pentru că nu se putea abține de la alcool.

Matthew Perry a ajuns în ultimul hal! Viciile l-au dărâmat complet pe actorul de 49 de ani, care a fost îndrăgit de o planetă întreagă datorită rolului din serialul ”Prietenii tăi”. Nebărbierit, îmbrăcat într-un trening larg, cu un hanorac ponosit pe el și cu unghii netăiate, pline de negreală pe dedesubt și cu niște bascheți cu talpa tocită în picioare, Perry se plimba fără țină, ferindu-se de orice contact cu oamenii de pe stradă. Judecând după privirea tulbure, actorul trece iar printr-o depresie severă care îl macină în interior.


    Matthew Perry, 49 de ani, arată foarte rău. Așa a fost surprins prin New Yorkfoto: Profimedia
Matthew Perry, 49 de ani, arată foarte rău. Așa a fost surprins prin New Yorkfoto: Profimedia

Matthew Perry, dependent de droguri și de alcool

Destinul Matthew Perry, în vârstă de 49 de ani, este complet diferit de cel al colegilor săi din serialul ”Prietenii tăi”. În timp ce fetele Jennifer Aniston și Lisa Kudrow au sărbătorit-o miercuri, în Cabo San Lucas, pe Courteney Cox, care a împlinit 55 de ani, Perry se ascundea în apartamentul său din New York uitat de prieteni și de familie.

După anii 1990, Perry a început să se îndoape cu Vicodin, amfetamine, metadonă și alcool. A slăbit în 2000 aproape 18 kilograme, iar apos s-a îngrășat 25. Nu a mai fost căutat pentru nici un rol și a fost cât pe ce să piardă cetățenia americană și să fie trimis înapoi în Canada, după ce a fost arestat pentru posesie de droguri de înalt risc.

În iunie 2018, interpretul lui Chandler din ”Prietenii tăi” a văzut moartea cu ochii din cauza unei perforări gastrointestinale care l-a ținut pe patul de spital timp de trei luni. Conform presei americane, după ce a fost dat afară de la dezintoxicare, Matthew Perry a reînceput să bea.

El a fost plătit cu 150.000 de dolari per episod în perioada în care a jucat în ”Prietenii tăi”. Însă viciile i-au tocat averea de 80 de milioane de dolari, ajungând în 2017 să declare că mai are în conturi puțin sub 30 de milioane $. Anul trecut a cheltuit 20 de milioane de dolari pentru a-și cumpăra un apartament penthouse în New York, la scurt timp după ce și-a vândut vila din California.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net