În ce hal arată acum «femeia-pisică»! Jocelyn Wildenstein și-a distrus fața cu operații estetice

Actrița austriacă Jocelyn Wildenstein (82 de ani), care și-a distrus fața cu operații estetice, a fost văzută recent luând prânzul cu logodnicul ei mult mai tânăr, Lloyd Klein (55 de ani), în Miami. Îmbrăcată într-o bluză neagră, pantaloni asortați și sandale cu toc, octogenara pare că se simte bine în pielea ei, deși arată din ce în ce mai ciudat.

ocelyn Wildenstein și logodnicul ei Lloyd Klein (foto: Instagram)
ocelyn Wildenstein și logodnicul ei Lloyd Klein (foto: Instagram)

Citește și: Viaţa incredibilă a femeii-pisică: nenumărate operaţii estetice, un divorţ de miliarde de dolari, violenţă domestică 

Vedeta, care are o avere de 10 milioane de dolari, și-a câștigat porecla de „femeia-pisică” în urma intervențiilor chirurgicale pe care și le-a făcut pentru a avea trăsături exagerate de felină, care au devenit mult mai pronunțate de-a lungul timpului. Ea și partenerul ei cu 26 de ani mai tânăr s-au logodit în 2017, în ciuda faptului că ambii au fost arestați pentru că s-au bătut, în anii anteriori. Lloyd ar fi cerut-o cu un inel cu diamant foarte prețios, de 32 de carate.

Lloyd, cu care Jocelyn este de 18 ani, a purtat un hanorac alb și pantaloni scurți gri, cu o șapcă de baseball și ciorapi lungi de sport.

Jocelyn Wildenstein a fost surprinsă în oraș, cu logodnicul ei (foto: Profimedia)
Jocelyn Wildenstein a fost surprinsă în oraș, cu logodnicul ei (foto: Profimedia)

S-au logodit în 2017

Este una dintre cele mai bogate femei din America, dar publicul o cunoaște doar pentru aspectul ei. Trăsăturile ei feline au apărut pe primele pagini și, deși pare să aibă totul, viața ei a fost afectată de scandal.

Iată și:«Femeia Pisică» a cheltuit 4.000.000 $ să arate aşa 

Ea și partenerul ei, cu 26 de ani mai tânăr, urmau să se căsătorească în 2018, dar a fost arestată pentru că i-ar fi tăiat pieptul iubitului ei cu o foarfecă. A fost acuzată că l-a agresat pe Lloyd înainte de a îl tăia în apartamentul ei din Trump World Tower, New York. La rândul său, bărbatul a fost forțat să o împingă într-un dulap până la sosirea poliției.

Acuzațiile au fost mai târziu abandonate, iar Jocelyn a declarat: „În viață, ne vărsăm frustrările asupra celor pe care îi iubim cel mai mult, iar eu am îndreptat-o pe a mea către Lloyd. Mi-am lăsat frustrarea să se transforme în furie, iar ceea ce am făcut a fost greșit. Lloyd poate fi foarte tandru și pasional, însă el poate fi și un pic cam dur. Asta îmi place foarte mult la el, altfel nu aș fi stat lângă el atât de mult timp”.

Jocelyn și-a distrus fața cu operațiile estetice (foto: Profimedia)
Jocelyn și-a distrus fața cu operațiile estetice (foto: Profimedia)

Vezi și: Jocelyn Wildenstein, cunoscută drept „femeia-pisică”, a fost arestată 

Susține că nu are operații estetice

Până în 2013, Jocelyn Wildenstein a cheltuit 4 milioane dolari pe operaţii estetice şi injecţii cu colagen până ce a căpătat aspect de pisică, deoarce fostului ei soţ îi plăceau felinele. În 2018, a declarat pentru DailyMail că nu a suferit niciodată nici o intervenție chirurgicală de natură estetică.

Jocelyn Wildenstein are doi copii - pe fiica Diane (42 de ani) și pe fiul Alec Jr. (41 de ani) - din căsnicia ei de 19 ani cu regretatulmiliardar Alec N. Wildenstein, mariaj care s-a încheiat în 1999. Judecătorul a decis ca ea să nu poată folosi banii câștigați după divorț pentru intervenții chirurgicale estetice suplimentare.

Lloyd a negat întotdeauna zvonurile că Jocelyn a suferit operații: „Nu a făcut niciodată nimic pentru a-și schimba fața. Am văzut poze de la 16 ani în care arată exact la fel ca astăzi”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net