În ce hal arată Val Kilmer! 

Ultima actualizare:

    2017 Starul a fost  surprins cu faţa  distrusă de suferinţe
2017 Starul a fost surprins cu faţa distrusă de suferinţe

De peste doi ani ascunde cu îndărătnicie că e bolnav. Cunoscut pentru rolurile din filmele “Batman Forever” şi “Sfântul”, Val Kilmer a ajuns să nu mai semene cu bărbatul sexy care era în anii de glorie.

Cancerul l-a distrus! Actorul Val Kilmer (57 de ani) arată mai rău ca niciodată. El a fost surprins recent de paparazzi cărând o cutie mare la maşină în Santa Monica, California. Deşi continuă să nege că ar fi bolnav, fotografia face cât o mie de cuvinte. Se observă clar că maladia cruntă şi-a pus amprenta pe chipul său.


    2015 I-a fost montat  un tub de  traheostomă
2015 I-a fost montat un tub de traheostomă

E plin de riduri şi tras la faţă, se vede cu ochiul liber că trece prin mari suferinţe. El a negat mereu cu încăpăţânare că ar fi bolnav. Însă mama lui, Gladys Kilmer, a recunoscut că starul a suferit o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a unei tumori de la nivelul gâtului. Val a refuzat să-şi trateze boala, fiindcă face parte dintr-o sectă ciudată care susţine că boala trebuie învinsă doar cu rugăciuni. Însă, la sfârşitul anului 2015, s-a simţit aşa de rău, încât a fost internat de urgenţă. Medicii l-au operat şi i-au introdus un tub în gât care să-l ajute să respire. În cele din urmă, starea sa s-a mai ameliorat şi a scăpat de tubul de traheostomă. Kilmer a fost căsătorit cu actriţa Joanne Whalley (52 de ani) între 1988-1996, căsnicie din care au rezultat doi copii, Mercedes (25 de ani) şi Jack (21 de ani). Starul are o avere de 25 de milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net