Incredibil! Bunicuța asta în baston poza în costum de baie în urmă cu puțin timp! O recunoașteți?

Ultima actualizare:

    Ai putea jura că e o băbuță oarecare, dar de fapt e o super-vedetă care se antrenează pentru un rolfoto: Instagram
Ai putea jura că e o băbuță oarecare, dar de fapt e o super-vedetă care se antrenează pentru un rolfoto: Instagram

Surpriză de proporții pentru fanii unei actrițe îndrăgite de la Hollywood. Deși a ajuns la frumoasa vârstă de 70 de ani, ea nu și-a arătat deloc vârsta și multe colege mai tinere o invidiau pentru tenul lipsit de riduri și silueta de viespe. Bunicuța aceasta este nimeni alta decât actrița care a jucat în serialul ”Dr. Quinn”!

Jane Seymour a postat o fotografie în care apare cu un batic în cap, gârbovită și sprijinindu-se într-un baston. Ea se află în Irlanda la filmări și fotografia vine la doar două luni după ce și-a impresionat fanii pozând la plajă.


    Actrița și-a păstrat silueta din tinerețeFoto: Profimedia
Actrița și-a păstrat silueta din tinerețeFoto: Profimedia

Actrița de 70 de ani a recunoscut că întreg anul 2020 l-a petrecut ascunsă în casa ei din Florida, după ce s-a vaccinat cu ambele doze anti-COVID-19, Seymour a început să călătorească. În urmă cu două luni a fost într-un paradis exotic din Caraibe și recent s-a întors la muncă. Jane Seymour se află în Irlanda unde va începe filmările la un nou film alături de Amy Huberman. Filmul este o dramă și Seymour vrea să intre în pielea personajului. De aceea încearcă să se familiarizeze cu ”mersul în baston” și baticul în cap.

Citește și:

Iată bunicuţele sexy de la Hollywood! Ce secrete și trucuri au Cher și Jane Seymour

Ştiţi de ce nu are riduri şi guşă Jane Seymour, la cei 67 de ani ai ei?

Jane Seymour are o siluetă de invidiat

Jane Seymour arată extraordinar la cei 70 de ani ai ei! Întrebată cum îşi menţine corpul aşa de bine tonifiat, actriţa din serialul „Doctor Quinn”, a spus: „Încerc să fac exerciţii fizice oriunde. Uneori improvizez exerciţii acasă, fac exerciţii cardio”. Demonstrând exerciţiile de braţe pe care le face acasă, Jane a dezvăluit: „Fac tehnici de rugăciune ca să scap de aripioarele de la braţe, adică de pielea lăsată”. Jane Seymour a fost căsătorită de 4 ori, cu Michael Attenborough, între 1971-1973, Geoffrey Planer, între 1977-1978, David Flynn, între 1981-1992, şi James Keach, între 1993-2015. Are 4 copii, Katherine (39 de ani), Sean (34 de ani), Stacy şi Kristopher, de 25 de ani, şi o avere de 60 milioane de dolari.

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net