Incredibil! Cât de bine arată această actriță la 76 de ani! Care e secretul ei

Ultima actualizare:

    La cei 76 de ani ai săi, timpul pare să nu-și fi pus amprenta asupra saFoto: Getty
La cei 76 de ani ai săi, timpul pare să nu-și fi pus amprenta asupra saFoto: Getty

Actrița Rachel Welch (76 de ani) nu poate trece neobservată pe stradă și nu doar pentru că este foarte celebră. În tinerețe, posterele cu Rachel obișnuiau să acopere pereții și ușile din dormitoarele băieților anilor 1960, fiind un adevărat sex symbol la acea vreme. În mod surprinzător, pare să nu-și fi pus amprenta deloc asupra actriței, iar ea susține că nu a făcut niciodată vreo operație estetică.

La cei 76 de ani ai săi, Rachel Welch încă atrage toate privirile, iar recent, a făcut o foarte bună impresie pe covorul roșu la premiera noului film în care joacă, „To Be A Latin Lover”. Mulți se întreabă însă, care este secretul frumuseții sale, iar jurnaliștii de la Daily Mail au încercat să aducă în atenția publicului câteva posibile secrete:

Părul


    Raquel Welch arată senzațional la 76 de aniFoto: Getty
Raquel Welch arată senzațional la 76 de aniFoto: Getty

„V-ați întrebat vreodată cum de celebrități ca Joan Collins sau Raquel Welch, arată în continuare tinere și perfecte? Nu e chiar un mare secret: ele poartă peruci!”, scria pe afișul publicitar al unei companii de peruci, deținute chiar de însăși Raquel. În 2013, la un alt eveniment monden, a fost foarte criticată după ce s-ar fi observat acea bandă a perucii, vizibilă discret pe frunte.

Chipul


    Se speculează că Raquel ar purta perucăFoto: Getty
Se speculează că Raquel ar purta perucăFoto: Getty

În toate aparițiile sale publice, Raquel tenul feței este foarte întins și fin. Care ar putea fi secretul ei? În niciun caz operațiile estetice, ci, nici mai mult, nici mai puțin decât o simplă cremă, dar nu oricare alta, ci una folosită în ferme. Raquel a recunoscut că este o mare admiratoare a cremei Bag Balm, un unguent folosit de fermieri pentru tratarea vânătăilor și altor vătămări ale vitelor.

Dinții

La cei 76 de ani ai săi, Raquel are o dantură curată și strălucitoare ca a unei femei de 20 de ani, ceea ce indică faptul că merge probabil la un dentist la care se tratează și alte celebrități ca George Clooney și Cheryl Cole.

Pielea


    În tinerețe pozase pentru reviste ca
În tinerețe pozase pentru reviste ca

În 2011, revista Men’s Health i-a atribuit titlul de a doua cea mai frumoasă femeie a tuturor timpurilor, grație pielii sale fine și întinse, ca a unei adolescente. „Chiar am o piele frumoasă. Lumea mi-a spus asta toată viața și când primești ceva atât de special, chiar vrei să ai grijă de ea”, a mărturisit Raquel. Ea a mai spus cândva că obișnuiește să folosească niște plasturi împotriva ridurilor care se aplică noaptea, pentru a elimina cutele pielii.

Gâtul


    În anii săi de glorie, devenise un sex symbol femininFoto: Getty
În anii săi de glorie, devenise un sex symbol femininFoto: Getty

De regulă, la o femeie, aspectul gâtului este cel care îi trădează vârsta, dar în cazul lui Raquel, timpul pare să nu-și fi pus deloc amprenta, nu prezintă niciun rid sau alte semne ale îmbătrânirii. Un chirurg estetician, pe nume Samouris, susține că acest lucru se poate obține printr-o întindere chirurgicală a pielii, dar nu se știe exact care e secretul actriței.

Ochii

După vârsta de 60 de ani, femeile, dar și bărbații, încep să aibă cearcăne pronunțate, dar Raquel are 76 de ani și excelează și la acest capitol. Doctorul menționat mai sus crede că este vorba despre o soluție anti-cearcăne foarte bună și faptul că poartă gene false, altfel nu ar avea cum să arate atât de bine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
448542067 7833042643424770 2443193394384490631 n jpg
image
image
image
image
image
image
justin timberlake facebook jpg
Banner Jean Paler
katy perry cizme copite instagram jpg
SIR IAN MCKELLEN INSTAGRAM jpg
image png
olimpia melinte serial 10 1 e1548431574546 jpg
doliu 4 e1705263902166 0 t jpg
555 (18) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net