Incredibil! El e fratele lui James Bond!

Ultima actualizare:

    Harry Craig are 23 de ani  (fotografii: guliver/splashnews/gettyimages/photoland/wenn/reuters)
Harry Craig are 23 de ani (fotografii: guliver/splashnews/gettyimages/photoland/wenn/reuters)

Seamănă, dar nu răsare! Actorul Daniel Craig, cunoscut mai ales din rolul lui lui James Bond din filmul "Casino Royale", are un frate vitreg care îşi încearcă norocul ca fotomodel de mâna a doua.

Unul dintre cei mai stilaţi actori de la Hollywood, care a încasat pentru rolul din filmul "James Bond Skyfall" 18 milioane de dolari (58,5 milioane de lei), Daniel Craig (46 de ani) are un frate vitreg mai mic. El se mulţumeşte cu onorarii de numai 25 dolari (circa 81 lei) pe oră. Harry Craig are 23 de ani şi lucrează part-time ca barman, iar printre picături pozează în pielea goală sau în costumaţii extravagante pentru diverse publicaţii de duzină.

simeon stalpnicul png

"Arăt ca un vagabond, cred că nimeni nu ar crede că sunt fotomodel. Dar unora le place ceea ce fac", se laudă fratele starului. Harry este fiul tatălui lui Daniel Craig, Tim Craig, dintr-o altă relaţie. Acesta trăieşte încă împreună cu părintele starului şi speră ca într-o zi să devină la fel de cunoscut precum celebrul lui frate, care are o avere de 45 milioane dolari (146 milioane lei). Harry nu primeşte însă nici un şfanţ de la Daniel.

Şi pe ei îi fac de râs rudele

Actriţa Jennifer Aniston (45 de ani) are un frate vitreg de 24 de ani, fiul tatălui ei cu a doua soţie, numit Alex John, tatuat pe tot corpul şi fără ocupaţie, care nu vede nici un chior din averea ei de 150 milioane dolari (circa 487 milioane lei).

simeon stalpnicul png

Actorul Ashton Kutcher (36 de ani) are un frate vitreg, numit Michael, diagnosticat cu paralizie cerebrală în copilărie, care a suferit un transplant de inimă la 13 ani, şi îl ajută cât poate din averea lui de 140 milioane de dolari (circa 454 milioane lei).

simeon stalpnicul png

Sylvester Stallone (67 de ani) are un frate vitreg, Bryan Rhodes, de 24 de ani, acuzat de crimă şi jaf, pe care tatăl starului l-a crescut de la vârsta de 6 luni, dar actorul nu a dat niciodată nimic din averea de 275 milioane dolari (circa 892 milioane lei) pentru a-l ajuta.

simeon stalpnicul png

Actorul Leonardo DiCaprio (39 de ani) are un frate vitreg certat cu legea, care a făcut puşcărie în mai multe rânduri, numit Adam Farrar, de 43 de ani, fiul tatălui lui Leonardo cu o altă femeie, căruia nu îi dă nimic din averea lui de 200 milioane de dolari (circa 649 milioane lei).

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net