Incredibil! La ce oră se scoală zilnic Jennifer Lopez

image
Jennifer Lopez s-a împăcat cu viaţa de celibatarăFoto: Guliver Getty Images

La vârsta de 45 de ani, Jennifer Lopez s-a împăcat cu viaţa de una singură. Nu se mai teme să stea fără bărbat şi se simte foarte bine celibatară.

Într-un interviu acordat revistei “Gala”, Jennifer Lopez (45 de ani) mărturiseşte că, de-acum înainte, îşi va alege mai cu grijă partenerii. Din luna iunie, vedeta este singură şi nici nu se grăbeşte să-şi mai găsească pereche. După ce ultimul ei iubit, Casper Smart (27 de ani), a înşelat-o cu un transsexual, “bomba latino” preferă să se dedice în totalitate rolului de mamă. Deşi e o femeie celebră, J.Lo se trezeşte în fiecare zi la ora 6.30 să-i pregătească pentru şcoală pe cei doi copii ai ei, gemenii Max şi Emme, în vârstă de 6 ani.

“Îmi este greu să-i cresc singură. Dar, ca mamă celibatară, ai avantajul că îi ai cu totul numai ai tăi pe copii”, a spus artista. “Seara, la ora 19.00, le dau să mănânce şi, la ora 21.00, îi culc”, a povestit diva.

Max şi Emme suferă din cauza absenţei tatălui lor. “Când plâng, le spun că îi iubeşte de la distanţă. Pe viitor aş dori să găsec un bărbat atent, spre binele copiilor”, a mai spus cântăreaţa şi actriţa. Jennifer Lopez a divorţat de tatăl gemenilor, cântăreţul Marc Anthony (46 de ani), în 2012.

regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
meghan markle harry regina jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
gabriela cristea
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
iulia albu
simona gherghe
Sorin voluntar pompieri FOTO ISU Suceava jpg
Forbes FOTO Shutterstock
image
image
image
image
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
cub bianca dragusanu sofia animat gif