Incredibil! N-ai fi crezut cum îşi pedepseşte Jamie Oliver copiii

Ultima actualizare:
Jamie Oliver, alături de soţie, Jools, şi doi dintre cei patru copii ai lor
Jamie Oliver, alături de soţie, Jools, şi doi dintre cei patru copii ai lor

Face ce face şi tot la mâncare ajunge! Dacă micuţii lui sunt neascultători, celebrul Jamie Oliver (39 de ani) le pune ardei iute în mâncăruri.

Îndrăgitul maestru bucătar a găsit o medodă cel puţin ciudată de a-şi pedepsi copiii: le adaugă acestora ardei iute în mâncare. Starul britanic are patru copii cu Jools, soţia sa: Poppy (12 ani), Daisy (11 ani), Petal (5 ani) şi Buddy (4 ani).


    Jamie Oliver, alături de soţie, Jools, şi doi dintre cei patru copii ai lorFoto: Hepta
Jamie Oliver, alături de soţie, Jools, şi doi dintre cei patru copii ai lorFoto: Hepta

Ideea acestei pedepse originale i-a venit atunci când fiica lui mai mare a fost "nerespectuoasă şi insolentă". Astfel, Jamie a cojit un măr, a pus un sos chili extrem de iute peste fruct şi l-a oferit apoi fiicei sale, informează contactmusic.com.

"Drept pedeapsă, îi fac să mănânce ardei iute. Nu mai e la modă să îţi baţi copiii, nu e deloc elegant şi nu ai voie ca părinte să faci acest lucru. Dacă eşti un bucătar celebru, aşa cum sunt eu, nu ar fi deloc plăcut dacă informaţia ar apărea în presă. Aşadar, ai nevoie de metode alternative. Poppy a fost foarte nerespectuoasă şi insolentă cu mine şi a forţat nota. Pe vremea copilăriei mele, aş fi fost bătut, dar în zilele noastre nu mai ai voie să faci asta. După cinci minute, a crezut că eu uitasem, dar nu uitasem. Mi-a cerut un măr. L-am tăiat în mai multe bucăţi pe care le-am frecat cu ardei iute. A fost o trataţie minunată", a dezvăluit Jamie Oliver, potrivit Mediafax.

Totuşi, celebrul maestru bucătar spune că soţia lui a fost furioasă când a aflat despre această metodă: "Poppy a alergat spre mama ei şi i-a spus: «Asta e ardei iute!». Eu râdeam într-un colţ. Jools mi-a spus: «Să nu mai faci asta niciodată!».

Cine este Jamie Oliver

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, "The Cricketers", din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit. În 2002, el a deschis restaurantul "Fifteen" în Londra. Restaurantele lui Oliver s-au înmulţit în ultimii ani, pe măsură ce renumitul bucătar a militat pentru o mai bună alimentaţie a elevilor în şcoli.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net