Îngrozitor! Michael Douglas își pierde memoria

Ultima actualizare:

    Actorul stă mai tot timpul pe canapea și nu face nimicFoto: Instagram
Actorul stă mai tot timpul pe canapea și nu face nimicFoto: Instagram

Michael Douglas zice că îți pierde memoria. Din cauza pandemiei de COVID-19, nu mai ține minte bine întâmplările recente, doar pe cele vechi le ține minte.

Michael Douglas, , în vârstă de 76 de ani, zice că îți pierde memoria. ”În perioada pandemiei, în care am petrecut timpul practic făcând nimic pe canapea, m-a surprins cantitatea de energie pe care am pierdut-o. Memoria mea pe termen lung este bună, însă cea pe termen scurt... nu prea e. Mi se fac investigații”, a spus celebrul actor Michael Douglas. Din cauza faptului că a trebuit să stea mai mult în casă, ca să nu se infecteze cu virusul COVID-19, actorul cunoscut mai ales pentru rolul din filmul ”Instinct primar”, a început să aibă suferințe, care nu sunt fizice, ci ”mentale”. Dezvăluirile le-a făcut el însuși într-un inerviu acordat pentru Asociația Americană a Persoanelor Pensionare. La început, actorul a crezut că problemele sunt cauzate de abuzul de marijuana din trecut. Însă consultând prietenii care au abuzat mai mult de acest drog a ajuns la concluzia că nu asta asta cauza.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, certați în vacanță?

/Michael Douglas: «Sunt un soţ mai bun după ce am învins cancerul»

Actorul a mai avut probleme de sănătate

Michael Douglas a povestit cât de mult s-a luptat pentru ca cei doi copii pe care îi are cu Catherine Zeta Jones (51 de ani), Carys, de 17 ani, și Dylan (20 de ani), să nu se apuce de droguri. A suferit îngrozitor din cauză că primul lui fiu, Cameron (42 de ani), a fost dependent de droguri și chiar a ajuns la pușcărie din cauza asta, între 2011-2016. ”Experiența pe care am avut-o cu Cameron nu o doresc la nimeni”, a spus actorul. Cameron este rezultat din prima căsătorie a starului, cu Diandra Luker, fiica unui diplomat austriac, care a durat între 1977-2000. Michael Douglas e căsătorit cu Catherine Zeta Jones, din anul 2000, și au împreună averea de 400 de milioane de dolari. Actorul a mai avut probleme de sănătate. El a reușit să învingă cancerul la gât, diagnosticat în 2010, deși ajunsese în stadiul IV.

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg