Înmormântare cu 20.000 de oameni pentru Whitney Houston

15 februarie 2012

Ceremonia de rămas-bun organizată pentru diva muzicii pop se aşteaptă a fi una impresionantă, presa străină comparând-o chiar cu cea a megastarului Michael Jackson. Funeraliile lui Whitney Houston vor avea loc, vineri, în arena complexului sportiv Prudential Center din Newark, care are o capacitate de aproape 20.000 de locuri. „Ca şi cariera ei, ceremonia de înmormântare ar putea fi una senzaţională", comentează editorii abcnews.com. O sursă apropiată familiei, care a fost întrebată dacă înmormântarea va fi la fel de grandioasă ca şi cea a lui Michael Jackson, a declarat că „va fi ceva măreţ".

Trupul neînsufleţit al lui Whitney Houston a ajuns ieri de la Los Angeles la Newark cu un avion privat, fiind apoi escortat de către poliţie la Whigham Funeral Home, firma care se va ocupa de înmormântare.

Ca să-i aducă un ultim omagiu cântăreţei, care s-a stins din viaţă la doar 48 de ani, fanii acesteia s-au adunat în faţa Whigham Funeral Home, unde au aprins lumânări, au adus baloane şi flori şi au cântat melodiile care au consacrat-o pe diva americană.

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Gabi Bădălău jpeg
cub jojo admin gif
anca turcasiu png
5maruta familie png
kate profimedia 0692807495 jpg
elena merisoreanu 99 1 0 jpeg