Între aceste poze sunt 36 de ani

Ultima actualizare:

    1980: Erau frumoşi şi supli în filmul “Ultimul metrou”
1980: Erau frumoşi şi supli în filmul “Ultimul metrou”

Scurgerea timpului a fost nemiloasă cu monştrii sacri francezi! Gérard Depardieu pare să explodeze, din cauza excesului de grăsime, Catherine Deneuve s-a buhăit de la ţigări. Însă ea arată mai bine.

Cuplul mitic al cinematografiei franceze, Gérard Depardieu (67 de ani) şi Catherine Deneuve (72 de ani), joacă din nou împreună în comedia “Bonne Pomme”. Ei au început să turneze luna trecută pentru noul film, la 36 de ani de când au jucat în pelicula de mare succes “Ultimul metrou”, de François Truffaut, în 1980. Depardieu însuşi recunoaşte că nu mai seamănă deloc cu imaginea sa de atunci, din cauză că a mâncat în prostie şi a băut la greu. Ajunsese să dea pe gât 14 sticle de vin pe zi până în luna martie, anul acesta, când medicii l-au avertizat că moare dacă o ţine tot aşa. S-a lăsat o vreme de băutură, dar acum tot mai trage la măsea.

2016: Graşi şi buhăiţi în noua comedie “Bonne Pomme”
2016: Graşi şi buhăiţi în noua comedie “Bonne Pomme”

Odinioară, una dintre cele mai frumoase actriţe din lume, Deneuve, s-a luptat cât a putut să îmbătrânească frumos. Totuşi, faptul că fumează ca o şerpoaică şi nopţile pierdute şi-au pus amprenta pe chipul său. Şi-a pierdut şi silueta de vis. Depardieu a jucat în 170 de filme, remarcându-se mai ales în rolul lui Obelix din “Asterix şi Obélix”. Laureat al premiului Globul de Aur şi nominalizat la Oscar, el are o avere de 200 milioane $. În prezent, trăieşte retras, împreună cu iubita lui, Clémentine Igou, de 37 de ani.  A fost căsătorit cu Élisabeth Guignot, între 1971-1996, şi are 3 copii. Deneuve a jucat în peste 120 de filme, remarcându-se îndeosebi în rolul din “Frumoasa de zi”. Are o avere de 75 milioane $. A fost căsătorită cu David Bailey, între 1965 şi 1972, şi are doi copii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net