Între pozele astea au trecut 40 de ani

Ultima actualizare:

    1978. Pe când făceau furori în film
1978. Pe când făceau furori în film

Timp de patru decenii, John Travolta şi Olivia Newton-John nu s-au mai văzut sub luminile proiectoarelor de când au turnat pentru celebrul film “Grease”. Nu demult, la Los Angeles, cuplul mitic s-a reîntâlnit.

Actorul John Travolta (63 de ani) şi cântăreaţa Olivia Newton-John (69 de ani) s-au reîntâlnit pentru a oferi un premiu lui John Farrar, care a compus muzica din “Grease”. Premierea a avut loc la aniversarea a 40 de ani de la lansarea faimoasei comedii muzicale. Cei doi artişti care au întruchipat cuplul mitic Sandy Olsson şi Danny Zuko nu mai sunt frumoşi ca la vremea aceea. Travolta a chelit şi este dependent de peruci. Însă şi-a lăsat barbă, care i-a albit şi-l face mai bătrân chiar decât este.

Olivia e îmbătrânită din cauza luptei cu cancerul la sân. Ea a dezvăluit că boala a recidivat, după ce a învins-o în urmă cu 25 de ani, când a fost obligată să-şi întrerupă cariera pentru câţiva ani ca să se trateze. A fost operată, i s-a extirpat sânul afectat şi a făcut chimioterapie. A fost căsătorită cu Matt Lattanzi din 1984 până în 1995 şi, din 2008, este măritată cu John Easterling. Din prima căsătorie are o fată, Chloe, astăzi în vârstă de 32 de ani, care îi calcă pe urme în cariera muzicală. 


    2018. Au urcat  pe scenă împreună
2018. Au urcat pe scenă împreună

Travolta are şi el numeroase probleme, din cauza acuzaţiilor de abuzuri sexuale din partea mai multor bărbaţi. Robert Randolph, un client permanent al saunelor din Los Angeles, frecventate de homosexuali, a dezvăluit într-o carte că starul a înşelat-o pe soţia sa, Kelly Preston (55 de ani),  cu numeroşi bărbaţi. Actorul are un dulap întreg de haine de femei şi se îmbracă în rochie prin casă. Actriţa a fost şocată când a văzut în presă o poză în care starul se săruta pe gură cu un bărbat pe scara avionului. Apoi Kelly l-a surprins pe Travolta pupându-l pe gură pe bărbatul angajat ca bonă la copiii lor, Benjamin, de 7 ani, şi Ella Bleu, de 17 ani. Nu divorţează de el, după 26 de ani de căsnicie, ca să nu strice averea comună de 190 de milioane de dolari.

Olivia Newton-John are o avere de 40 de milioane de dolari. “Timpul trece repede, mă gândesc adesea că a venit timpul să mă retrag din industria de divertisment”, a spus recent celebra cântăreaţă şi actriţă.

Click! spune

  • Comedia muzicală “Grease” a fost lansată la 16 iunie 1978
  • A avut un buget de 6 milioane de dolari şi a adus câştiguri de 395 de milioane de dolari
  • Muzicalul regizat de Randal Kleiser a lansat carierele Oliviei Newton-John şi a lui John Travolta
  • Continuarea “Grease 2” a fost lansată în 1982, cu Michelle Pfeiffer şi Maxwell Caulfield
  • Elvis Presley trebuia să joace în film, dar a murit la 16 august 1977
image
image
image
image
image
image
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net