Irina Shayk, bombă sexy pe podiumul din Italia. A defilat aproape goală

Ultima actualizare:
Irina Shayk şi-a etalat trupul fără cusur
Irina Shayk şi-a etalat trupul fără cusur

Irina Shayk i-a lăsat mască pe norocoşii care au participat la prezentarea celei mai noi colecţii Intimissimi în Verona, Italia. Rusoaica de 32 de ani a defilat într-un body transparent lăsându-şi la vedere părţile intime.

Aproape goală! Aşa a păşit Irina Shayk pe catwalkul din Verona. Rusoaica le-a oferit celor prezenţi în sală o privelişte de vis. Fotomodelul a purtat un body din plasă, negru, prin care i s-au văzut perfect sânii şi nu numai. Capa din voal, pe care a purtat-o pe umeri, a reuşit să-i acopere doar o mică parte din posterior.


    Irina Shayk şi-a etalat trupul fără cusurcaptură Youtube
Irina Shayk şi-a etalat trupul fără cusurcaptură Youtube

Irina Shayk a făcut o avere din modelling, iar brandurile celebre de lenjerie intimă o curtează intens datorită formelor perfecte. Cu aceste forme a reuşit să-l cucerească şi pe cel mai râvnit burlac de la Hollywood. Irina şi Bradley Cooper (43 de ani) sunt împreună din 2015, iar anul trecut topmodelul l-a făcut tătic.

Cei doi au o fetiţă, Lea, în vârstă de un an şi patru luni. Actorul este topit după fetiţă, iar atunci când nu filmează îşi dedică tot timpul familiei. Bradley a cerut-o de nevastă pe Irina, iar apropiaţii aşteaptă cu nerăbdare nunta.

Vezi aici momentul în care Irina a defilat aproape goală

image
image
image
image
image
image
loredana groza de nerecunoscut la ultima aparitie jpg
WhatsApp Image 2024 02 25 at 14 48 32 logo jpeg
image png
Oana plânge la căpătâiul mamei sursa Click!
Simona Gherghe trista scaled e1701771347422 1200x676 logo webp
fiul lui Pepe jpg
petre roman la mioara (1) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net