Irina Shayk i-a «dat papucii» lui Kanye West

image
Fotografii: gettyiamges

Irina Shayk (35 de ani) nu vrea o relație cu Kanye West (44 de ani). Îl vrea doar ca prieten. Fotomodelul a refuzat să-l însoțească din nou în Franța pe rapper ca să nu se mai facă speculații.

Luna trecută, rusoaica a fost împreună cu Kanye la Paris pentru a fi alături de el la aniversare. Recent, el a invitat-o din nou în capitala franceză la o defilare de modă. De astă dată, Irina nu a mai vrut să-l însoțească. Pentru moment, nu mai vrea o relație cu un bărbat. O legătură de prietenie între cei doi datează din 2010, când rusoaica a apărut în videoclipul cântecului lui, ”Power”. De asemenea, Irina a defilat la Paris la prezentarea colecției de toamnă-iarnă a lui Kanye, cu prilejul Săptămânii Modei din 2012.

image
Kanye a invitat-o pe rusoaică în Franța

Mai recent, Irina a purtat un tricou de 200 de dolari, creat de Kanye împreună cu casa de modă Balenciaga, în timp ce se plimba cu fiica ei, Lea, de 4 ani, pe care o are din relația cu Bradley Cooper (45 de ani). Irina s-a despărțit de Bradley în iunie 2019, după o relație de 4 ani. Kanye West are o avere de 6,6 miliarde de dolari, iar Irina Shayk are în conturi 25 de milioane de dolari. Kanye e în divorț cu Kim Kardashian, de 40 de ani, după 7 ani de căsnicie. Ei au 4 copii: North, de 7 ani, Saint, de 5 ani, Chicago, de 3 ani, și Psalm, de 2 ani.

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
politia rutiera 0 jpeg
Alla Pugaciova FOTO Twitter
Alexander Lukașenko FOTO AFP
image
image
image
image
tudor chirila 2 jpg
zanni
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
BeFunky collage (26) jpg
img (3) jpg
Alin Cocos și Monica Orlanda