Irina Shayk, surprinsă ieșind din casa fostului iubit al lui Heidi Klum. S-a răcit deja relația cu Kanye West?


    Nu e prima oară câmd este văzută cu acest bărbatFoto: Instagram
Nu e prima oară câmd este văzută cu acest bărbatFoto: Instagram

Frumoasa Irina Shayk a fost surprinsă ieșind din casa unui bărbat din New York. Fotomodelul a fost în vizită la comerciantul de artă Vito Schnabel, cel despre care s-a mai spus că a curtat-o.

Irina Shayk (35 de ani) a fost surprinsă recent ieșind din casa unui bărbat din New York. Ea a fost acasă la Vito Schnabel după ce s-a zvonit că relația sa cu rapperul Kanye West (44 de ani) s-a răcit. Shayk și Schnabel au mai fost văzuți împreună în martie 2020, când au apărut primele zvonuri că ar avea o relație secretă. Totuși, surse apropiate rusoaicei spun că ea nu a rupt legătura nici cu Kanye. Dar rapperul este blocat în Atlanta, unde se ocupă cu terminarea albumului său, ”Donda”. Irina are o fetiță, Lea, de 3 ani, din relația cu actorul Bradley Cooper (45 de ani).

În iunie a fost în Franța cu Kanye West

În luna iunie a apărut știrea că Irina Shayk a început o relație cu rapperul Kanye West. Ea a mers împreună cu acesta în Franța, pentru a fi alături de el la aniversare. Au stat împreună trei nopți la Hotelul Villa La Coste din Paris. O legătură între cei doi datează din 2010, când rusoaica a apărut în videoclipul cântecului lui, ”Power”. De asemenea, Irina a defilat la Paris la prezentarea colecției de toamnă-iarnă a lui Kanye, cu prilejul Săptămânei Modei din 2012. Nu demult, Irina a purtat un tricou de 200 de dolari, creat de Kanye împreună cu casa de modă Balenciaga, în timp ce se plimba cu fiica ei, Lea. Vito Schnabel a avut relații și cu alte femei celebre, cum ar fi Heidi Klum, Amber Heard, Demi Moore, Liv Tyler și Elle Macpherson. Frumoasa Irina Shayk a fost surprinsă recent ieșind din casa unui lui din New York.

foto1 fratiiB jpg
FotoJet jpg
cub ioana nastase png
cub paula seling png
lia bugnar anghel damian theo rose foto CANCAN (2) jpg
cub bianca dragusanu png
infidelitate 0 jpeg
FotoJet (4) jpg
image
image
image
image
image
image
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
cub bianca dragusanu png
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre
Camelia Șucu a fost căsătorită cu Dan Șucu