Îți era dor de ea? Dulce Maria revine pe micile ecrane într-un rol negativ

28 noiembrie 2016
simeon stalpnicul png
Actrița joacă într-o nouă telenovelăFoto: Televisa

Fosta solista din „RBD” şi actriţa din „Rebelde” revine pe micile ecrane din România într-un nou proiect important realizat de postul Televisa. Dulce Maria (30 de ani) se întoarce pe micile ercrane din România într-o nouă telenovelă care se numeşte „Inima te minte” – „Corazon que miente”

Timp de cinci ani, Dulce Maria a făcut parte din trupa RBD, iar apoi a încercat o carieră solo în lumea muzicii, în paralel cu profesia de actriţă. De luni (28 noiembrie), ea poate fi văzută în “Inima te minte” (“Corazon que miente”), o nouă producție sud-americană de succes, care are premiera pe 28 noiembrie, de la 17:00, în aceeași zi în care Happy Channel poate fi urmărit de telespectatori și în format HD. O premieră este faptul că actriţa joacă prima oară un rol negativ, cel al Renatei. Alături de Dulce Maria din distribuţie mai fac parte  Thelma Madrigal, Pablo Lyle și Diego Olivera, în timp ce Alejandro Tommasi și Lourdes Reyes joacă rolurile antagoniștilor. În aceeași producție, telespectatorii îi vor revedea pe marii actori: Eric del Castillo, Helena Rojo. Noul serial marca Televisa, difuzat pe Happy Channel, spune povestea Marielei Salvatierra (Thelma Madrigal), o tânără frumoasă care rămâne singură pe lume. Mai întâi își pierde părinții, după care și bunicul, într-un incendiu provocat de Demian Ferrer (Alejandro Tommasi), un om de afaceri influent care vrea să pună mâna pe pământurile familiei Salvatierra. După 15 ani, Mariela se întoarce în locul copilăriei și se îndrăgostește tocmai de fratele lui Demian.

simeon stalpnicul png
Dulce Maria joacă pentru prima oară un rol negativFoto: Televisa

Muzica de pe coloana sonoră este interpretată atât de Dulce María, cât și de spaniolul David Bisbal, amândoi fiind artiști a căror notorietate a făcut înconjurul lumii. Melodia de pe genericul de început, "Corazón que miente”, este semnată de Bisbal, iar cea de pe genericul de final, ”Dejarte de amar”, este cântată de frumoasa Dulce María. Telenovela are 90 va fi transmisă de luni până vineri, de la 17.00.

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg