Iubita cu 26 de ani mai tânără l-a convins să se căsătorească pentru a cincea oară

Ultima actualizare:

    Actorul din ”Game of Thrones” și ”The Lord of the Rings”foto: Getty
Actorul din ”Game of Thrones” și ”The Lord of the Rings”foto: Getty

Cunoscut pentru rolurile sale memorabile din ”Lord of the Rings” sau ”Game of Thrones”, actorul în vârstă de 58 de ani încă trăiește o perioadă de glorie în ceea ceea ce privește amoul. Sean Bean s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Ashely Moore, cu 26 de ani mai tânără decât el.

Chiar dacă a avut patru mariaje eșuate, actorul britanic nu și-a pierdut speranța și încă speră la un ”au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Sean Bean s-a căsătorit pentru a cincea oară cu fosta dădacă în vârstă de 32 de ani. Ashley Moore este cea care l-a convins să mai facă, încă o dată, acest pas.

Cei doi nu au făcut tam-tam din acest eveniment, ceremonia fiind una restrânsă, la o fermă, într-un cadru romantic. Proaspeții miri au avut o relație de aproape cinci ani, în care și-au putut da seama dacă sunt făcuți unul pentru celălalt și, se pare că au aflat. Actorul și dădaca au anunțat că și-au unit destinele printr-o fotografie alb-negru, care surprinde emoția și bucuria evenimentului.


    Cei doi au anunțat că și-au unit destinele printr-o poză alb-negru
Cei doi au anunțat că și-au unit destinele printr-o poză alb-negru

”Au fost doar membri ai familiei și prieteni apropiați. Anna Friel, colega actorului din «Broken» s-a numărat printre invitați, iar fiica sa, Gracie, a fost una dintre domnișoarele de onoare, care a cântat în timp ce mireasa pășea spre altar”, a declarat o sursă apropiată cuplului, potrivit The Sun.

Actorul a recunoscut că a fost sceptic cu privire la un nou mariaj, după experiența celor patru eșuate, însă nu lasă că experiențele din trecut să intervină în prezentul și viitorul lui.


    Sean nu avea de gând să se mai căsătorească, însă nu s-a gândit că va da peste o femeie ca Ashely
Sean nu avea de gând să se mai căsătorească, însă nu s-a gândit că va da peste o femeie ca Ashely

”Nu am plănuit să mă căsătoresc din nou, dar nici nu m-am gândit că aș putea întâlni o persoană atât de uimitoare cum este Asheley. Abia aștept să ne petrecem restul vieții împreună”, declara actorul din ”Game of Thrones”.

Sean Bean s-a căsătorit prima dată în 1981, la vârsta de 21 de ani, cu iubita sa din liceu, Debra James. La scurt timp după ce s-au mutat la Londra, pentru ca Bean să-şi clădească o carieră în actorie, căsnicia a început să se degradeze, iar după şapte ani, în 1981, au divorţat.  Doi ani mai târziu, Bean s-a căsătorit cu actriţa Melanie Hill, cunoscută pentru rolul din comedia „Bread“. Cei doi s-au îndrăgostit în timpul studenţiei la Royal Academy of Dramatic Art şi au fost căsătoriţi timp de şapte ani, perioadă în care Hill a născut două fete – Lorna (29 de ani) şi Molly (25 de ani). La scurt timp după divorţ, starul seriei „Stăpânul Inelelor“ a confirmat că are o relaţie cu actriţa Abigail Cruttenden, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale seriei ITV „Sharpe“. Cei doi s-au căsătorie la sfârşitul anului 1997, iar anul următor a venit pe lume fiica lor, Evie, însă mariajul s-a sfârşit când bebeluşul avea doar câteva luni. În februarie 2008, Sean Bean s-a căsătorit pentru a patra oară, cu actriţa Georgina Sutcliffe, însă mariajul a durat doar doi ani. În 2011, actorul declara că a renunţat la ideea de căsătorie, precizând că preferă să-şi petreacă timpul liber grădinărind.

„Sigur că cred în dragoste în ciuda celor patru divorţuri. Nu există persoană care să nu creadă în dragoste. Dar căsnicia se potriveşte doar unora, e clar că nu este cazul meu“, mărturisea Bean pentru revista „Gloria“. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net