Iubita mai tânără cu 39 de ani l-a părăsit pe Al Pacino! Ce acuzaţii grave îi aduce femeia

Ultima actualizare:
Al Pacino, în pelicula Scarface
Al Pacino, în pelicula Scarface

Al Pacino, în vârstă de 79 de ani, este din nou singur după ce iubita sa cu 39 de ani mai tânără, actriţa Meital Dohan a anunţat că a pus capăt relaţiei pe care o avea de doi ani cu celebrul actor. Renumitul Al Pacino este unul dintre cele mai apreciate nume din industria cinematografică şi are o carieră demnă de invidiat, însă nu a fost prea norocos în ceea ce priveşte dragostea. După numeroase relaţii de scurtă sau de lungă durată, iată că el a ajuns să fie din nou "burlac"

Al Pacino, ajuns la 79 de ani, are o carieră impresionantă şi o avere care trece cu uşurinţă de 150 de milioane de dolari, însă lucrurile nu au fost niciodată la fel de bune pentru actor din punct de vedere personal. Actorul este tatăl a trei copii, însă nu a fost niciodată căsătorit, iar relaţiile mai lungi sau mai scurte nu i-au adus împlinirea. 

Al Pacino şi Lucila Sola au fost surprinşi în ipostaze tandre în anul 2017
Al Pacino şi Lucila Sola au fost surprinşi în ipostaze tandre în anul 2017

Lucila Sola şi Al Pacino au fost împreună zece ani, dar şi-au spus adio din motive pe care nu le-au dezvăluit presei. După despărţirea dureroasă de Lucila, vedeta de la Hollywood şi-a găsit temporar liniştea în braţele unei alte actriţe, pe nume Meital Dohan. Din nefericire, nici această legătură amoroasă nu a avut un final fericit, iar cei doi au decis să pornească pe drumuri diferite. Actriţa de origine israeliană a acordat un interviu unei publicaţii de peste Ocean în care a dezvăluit care au fost elementele care au contribuit la decizia finală.

Meital Dohan a rupt tăcerea şi a enumerat care au fost motivele pentru care s-a despărţit de renumitul actor
Meital Dohan a rupt tăcerea şi a enumerat care au fost motivele pentru care s-a despărţit de renumitul actor

Femeia susţine că Al Pacino este foarte atent cu banii săi, riscând să pară zgârcit. El nu i-ar fi cumpărat niciodată un cadou memorabil în cei doi ani de relaţie, ci doar flori. În plus, Meital Dohan a dezvăluit că iubirea şi respectul pe care i le purta acestuia nu au fost de ajuns pentru a salva relaţia. "Am încercat să ignor asta( nr. vârsta lui Al Pacino), dar el este deja un om bătrân. Diferenţa de vârstă şi-a spus cuvântul. În ciuda iubirii mele, lucrurile nu aveau cum să fie de durată", a declarat ea, potrivit dailymail.co.uk. 

În anul 2017, fotografiile cu Lucila Sola şi Al Pacino au făcut înconjurul lumii

În urmă cu trei ani, Al Pacino forma un cuplu cu frumoasa Lucila Sola, nimeni alta decât mama iubitei actorului Leonardo di Caprio. Aflaţi într-o vacanţă într-un loc exotic cei doi au fost surprinşi de fotografi în ipostaze interzise minorilor, iar imaginile au făcut înconjurul lumii. Actriţa i-a pipăit părţile intime fără jenă, iar el nu s-a sfiit să o atingă pe sâni în văzul tuturor. 

Al Pacino a ajuns la 70 de ani şi nu mai aminteşte cu nimic de actorul care fura inimile doamnelor cu zeci de ani în urmă
Al Pacino a ajuns la 70 de ani şi nu mai aminteşte cu nimic de actorul care fura inimile doamnelor cu zeci de ani în urmă

25 de ani de terapie pentru a face faţă succesului răsunător

Actorul a dezvăluit că la scurt timp după ce ovaţiile la adresa filmului au început să apară a decis să ceară ajutorul unui terapeut pentru a face faţă succesului nebănuit fără a avea de suferit pe termen lung. "Faima este un lucru foarte greu de gestionat şi este foarte dificil să te obişnuieşti cu ea. Am trecut prin momente mai puţin plăcute, iar timp de 25 de ani am fost la terapie, de cinci ori pe săptămână", a mărturisit Al Pacino. 


    Al Pacino, în pelicula Scarface
Al Pacino, în pelicula Scarface

Începând cu anul 1980, Al Pacino a început să refuze destul de multe dintre rolurile pentru care era căutat şi să acorde mai multă atenţie sănătăţii. Cu toate acestea, recunoaşte că au fost şi momente când a acceptat să interpreteze un personaj pentru simplul fapt că ştia că acel rol îi va aduce în cont o suma frumuşică de bani. Între 1985 şi 1989 a luat o pauză considerabilă, timp în care s-a gândit la lucrurile cu adevărat importante pentru el.

Citeşte şi 

Al Pacino, transformat pe viaţă de rolul din "The Godfather": «Am fost 25 de ani la psiholog»

Uite în ce hal arată Al Pacino! Starul se îmbracă lălâu la 79 de ani

image
image
image
image
image
image
delia matache jpg
elena gheorghe   familie jpg
cub catalin botezatu animat gif
Daniel Buzdugan webp
Frumoasa influenceriță din Cluj a făcut o figură bună „pe sticlă” la ProTV
„Suntem niște părinți norocoși!”, a declarat artistul
FotoJet (18) jpg
FotoJet (12) jpg