Iubita nu i-a purtat noroc lui Tecău în finală la Washington

Ultima actualizare:

    Horia Tecău se iubește cu Natalia Borges, un supermodel brazilianFoto: arhivă personală
Horia Tecău se iubește cu Natalia Borges, un supermodel brazilianFoto: arhivă personală

Horia Tecău a ratat de puțin primul titlu de dublu de când formează o pereche cu fotomodelul brazilian Natalia Borges. Tecău și Rojer au fost învinși în finala de la Washington.

În ultimul act al finalei de la Washington, Horia Tecău și partenerul său au fost învinși cu scorul de 3-6, 6-3, 10-2 de perechea Raven Klaasen/ Michael Venus. Un meci special pentru român, pentru că a fost prima finală din cele 57 disputate până acum de el în care a fost urmărit din tribună de superb braziliancă Natalia Borges, cea care îi este iubită de aproape două luni.

În vârstă de 33 de ani, sud-americanca este una dintre cele mai bine cotate modele din lume, ea având două apariții pe coperta Sports Illustrated, dar și foarte multe  defilări pe podiumurile prezentărilor de modă. După o vacanță petrecută alături de Horia (34 de ani) în țară, în care a vizitat atât orașul său natal, Constanța, cât și Bucureștiul, Sibiul sau Clujul, Natalia a plecat apoi cu iubitul ei la New York, de unde el a luat avionul spre Washington, iar ea spre plajă, de unde a postat mai multe zile fotografii pe Instagram.

Totuși, având în vedere că iubitul ei a ajuns pentru a doua oară în carieră în finala de la Washinton (în 2014 a cucerit titlul, tot alături de Jean Julien Rojer) ea a luat avionul și a sosit în Washington, pentru a-l încuraja. De data aceasta, nu i-a purtat noroc, însă la ce formă arată Horia, cu siguranță la următoarele turnee se va putea bucura alături de el de măcar un trofeu. Prima șansă e chiar săptămâna aceasta, la Montreal, acolo unde perechea româno-olandeză a fost desemnată cap de serie numărul 5 și va juca în primul tur contra cuplului Grigor Dimitrov/ Kei Nishikori.

Natalia Borges a încins plajele săptămâna trecută
Natalia Borges a încins plajele săptămâna trecută
image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net