Iulia Vântur explică relația cu Salman Khan. Este sau nu supărată pe actor?

simeon stalpnicul png
Iulia Vântur și Salman Khan

S-a zvonit, zilele trecute, că nu ar mai forma un cuplu cu actorul indian Salman Khan (52 de ani), însă adevărul este cu totul altul. Iulia Vântur (37 de ani) continuă să aibă o relaţie strânsă cu starul de la Bollywood şi, mai mult decât atât, cei doi bifează la greu colaborări pe plan artistic, dar și în afaceri.

Iulia Vântur și-a pus fanii pe jar, zilele trecute, când a adăugat pe rețelele sociale un mesaj care suna a despărțire de iubitul ei, Salman: „Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”.

După ce a văzut însă ce vâlvă s-a iscat, ea a retras rapid postarea. Click! a aflat de la apropiații fostei vedete PRO TV că cei doi amorezi nu au probleme în cuplu, dimpotrivă, colaborează pe toate planurile. Iulia lanseză în India, unde locuiește, piesă după piesă, iar Salman le foloseşte pentru  coloana sonoră a filmelor lui.

„Chiar azi (1 iunie, n.r.) avem din nou o lansare de piesă şi facem conferinţă de presă. Piesa este pentru filmul lui Salman, „Race 3”. El apare acum într-o campanie publicitară de presă pentru „Splash” alături de Katrina, însă şi eu am avut câteva apariţii pe afişe şi chiar am defilat pentru firma lor. Mi-au spus câţiva indieni prieteni care au fost în România că sunt afişe cu mine prin ţară. Au mai fost şi prin India, însă nu le-am dat importanţă”, ne-a povestit Iulia Vântur. Românca noastră îl ajută pe Salman și cu fundaţia lui de caritate.

meghan markle harry regina jpeg
cub bianca dragusanu sofia animat gif
regina elisabeta gettyimages 480918760 jpg jpeg
inger   brigitte pastrama 1 jpeg
meghan markle harry regina jpeg
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf
gabriela cristea
BeFunky collage (12) jpg
alerte bomba chisinau
nicusor dan declaratii. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
image
image
image
BeFunky collage (12) jpg
Adda
cub nicoleta luciu animat gif
simona gherghe
Adelina Pestrițu
Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf