Iulia Vântur explică relația cu Salman Khan. Este sau nu supărată pe actor?

Ultima actualizare:

    Iulia Vântur și Salman Khan
Iulia Vântur și Salman Khan

S-a zvonit, zilele trecute, că nu ar mai forma un cuplu cu actorul indian Salman Khan (52 de ani), însă adevărul este cu totul altul. Iulia Vântur (37 de ani) continuă să aibă o relaţie strânsă cu starul de la Bollywood şi, mai mult decât atât, cei doi bifează la greu colaborări pe plan artistic, dar și în afaceri.

Iulia Vântur și-a pus fanii pe jar, zilele trecute, când a adăugat pe rețelele sociale un mesaj care suna a despărțire de iubitul ei, Salman: „Poate cea mai mare greșeală pe care am făcut-o în trecut a fost faptul că am crezut că iubirea însemna să găsești persoana potrivită pentru tine. Nu căuta persoana cu care vrei să-ți petreci viața. Trebuie să devii persoana cu care vrei să-ți petreci viața”.

După ce a văzut însă ce vâlvă s-a iscat, ea a retras rapid postarea. Click! a aflat de la apropiații fostei vedete PRO TV că cei doi amorezi nu au probleme în cuplu, dimpotrivă, colaborează pe toate planurile. Iulia lanseză în India, unde locuiește, piesă după piesă, iar Salman le foloseşte pentru  coloana sonoră a filmelor lui.

„Chiar azi (1 iunie, n.r.) avem din nou o lansare de piesă şi facem conferinţă de presă. Piesa este pentru filmul lui Salman, „Race 3”. El apare acum într-o campanie publicitară de presă pentru „Splash” alături de Katrina, însă şi eu am avut câteva apariţii pe afişe şi chiar am defilat pentru firma lor. Mi-au spus câţiva indieni prieteni care au fost în România că sunt afişe cu mine prin ţară. Au mai fost şi prin India, însă nu le-am dat importanţă”, ne-a povestit Iulia Vântur. Românca noastră îl ajută pe Salman și cu fundaţia lui de caritate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net