Izolarea și-a pus amprenta pe silueta lui Lady Gaga, însă ei nu-i pasă. Cum a fost surprinsă vedeta

Lady Gaga nu mai ține cont de faptul că s-a îngrășat
Lady Gaga nu mai ține cont de faptul că s-a îngrășat

Lady Gaga a fost surprinsă etalându-și noua siluetă, după ce a luat câteva kilograme în plus care nu au trecut neobservate de obiectivele camerelor sau de privirile fanilor. Artista pare să se bucure de tot ceea ce-i oferă viața, iar relația cu noul ei iubit funcționează perfect.

Lady Gaga a fost surprinsă pe stradă alături de iubitul ei, iar camerele foto au putut captura noua siluetă pe care a dobândit-o. Vedeta se bucură de succesul pe care-l are noul album pe care l-a lansat acum puțin timp și împărtășește cu fanii toate clipele memorabile care i se întâmplă în viața cotidiană. 

Lady Gaga și iubitul ei, la cumpărături
Lady Gaga și iubitul ei, la cumpărături

Artista a fost fotografiată în timp ce mergea cu iubitul ei la cumpărături, iar ținuta pe care a ales-o nu a fost una extravagantă, așa cum și-a obișnuit fanii. Ea a ămbărcat niște colanți de culoare crem, un maiou alb și niște ghete în picioare. 


    Lady Gaga și iubitul ei, la cumpărăturiFoto Profimedia
Lady Gaga și iubitul ei, la cumpărăturiFoto Profimedia

Artista se bucură de un succes imens cu noua colaborare alături de Ariana Grande, piesă intitulată «Rain on me». Acest produs muzical a dus-o pe artistă în topuri, iar albumul se bucură deja de un succes mondial, fanii recunoscând faptul că se bucură de revenirea ei în stilul muzical pop.


    Foto Profimedia
Foto Profimedia

Lady Gaga și Ariana Grande, colaborarea anului

Cine este noul iubit al artistei Lady Gaga

Cântăreaţa Lady Gaga (33 de ani) a făcut oficială relația cu Michael Polansky, în vârstă de 37 de ani. Artista a fost surprinsă de mai multe ori în compania acestuia. Însă, până acum, presa americană l-a prezentat numai drept un bărbat misterios. Polansky este preşedinte director general al companiei Parker Group. Lady Gaga a postat o fotografie pe reţelele de socializare în care apare în braţele acestuia pentru a confirma noua ei relaţie. Însă cântăreaţa nu i-a scris numele lângă imagine. A scris decât: “Ne-am distrat atât de mult la Miami. Dragoste pentru monstrişorii mei şi fani, sunteţi cei mai buni! (sic). Lady Gaga şi Michael Polansky au fost văzuţi sărutându-se pe balconul hotelului din Miami, în weekend, şi ţinându-se de mână şi sărutându-se în Las Vegas, în ajunul Anului Nou. O sursă apropiată a declarat recent că artista e moartă după noul său iubit.

Lady Gaga împreună cu noul iubit, Michael Polansky
Lady Gaga împreună cu noul iubit, Michael Polansky

Cântăreaţa Lady Gaga se iubeşte cu omul de afaceri Michael Polansky de peste o lună. Ei au fost văzuţi împreună înainte de a fi surprinşi sărutându-se în Las Vegas. Artista a avut numai dezamăgiri în viaţa amoroasă în 2019. S-a despărţit de inginerul de sunet Dan Horton, după numai câteva săptămâni de relaţie, şi, în februarie, anul trecut, s-a despărţit de Christian Carino. Lady Gaga a mai fost logodită cu actorul Taylor Kinney. Michael Polansky este absolvent al perstigioasei Universităţi Harvard. El a petrecut weekendul trecut împreună cu cântăreaţa. Ba chiar a fost în public, împreună cu mama ei, Cynthia Germanotta, în timp ce artista a cântat pe scenă. O sursă apropiată a spus că Polansky şi Lady Gaga s-au cunoscut la o petrecere a companiei Parker Group în decembrie 2019.

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
mariana moculescu jpg
radu valcan jpg
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png